Music24 - All day music

Cirkus Veseli december

VESELI DECEMBER V KLUBU CIRKUS

cirkus-dec18-foto

 

 

 

 

 

 

Najbolj razigran klub v prestolnici bo zadnji mesec leta gostil okoli 25 zabav, ob rednem programu tudi nekaj privatk in specialk, eno premiero, zvezdniškega didžeja, druženje slovenske kripto-scene, razplesali pa vas bodo tudi NIPKE, TRKAJ, NIKA ZORJAN in GAME OVER.

Praznični niz bo že ta petek odprl MATRODA (1/12), ki se na Bolnico vrača po japonsko-kitajski turneji in na krilih novega remiksa Deadmau5ove klasike Ghosts & Stuff. Ljubitelji. Miklavža pride v Cirkus pozdravit skupina GAME OVER (6/12), NIKA ZORJAN (7/12) pa bo posebna gostja študentov ekonomije večer kasneje.

Po odličnem sprejemu oktobra, se vrača tudi SLOVENSKA EDICIJA (9/12) Tutti Fruttija, na kateri se bo vrtela le slovenska muzika, uverturo v večer pa bodo kot gostje žura 4P pripravili TRKAJ, NIPKE in GAME OVER. Če stavite na tematske zabave, nujno pridite na WELCOME TO THE JUNGLE (15/12), ko se bo Cirkus spremenil v pragozd, če bi radi minglali z znalci s kripto scene, pa ne smete zamuditi CRYPTOCIRKUSA (16/12), ki ga bo gostilo Bitcoin društvo Slovenije.

Ob božično-novoletnih klasikah bo Cirkus decembra preddtavil še eno programsko osvežitev, ki bo razgibala nadaljevanje sezone: brbotajoča urbana scena v prestolnici dobiva novo rezidenco NEW AGE (22/12), s krujem, v katerem prekaljeni ustvarjalci mešajo kreativne energije z novo generacijo artistov. Preverite. Res bo hudo.

Zadnje NOVICE

Naslednji EVENT