Music24 - All day music

Jinx v Zagrebu 2018

JINX so najavili veliki koncert v Zagrebu! DOM SPORTOVA, PETEK, 4. 5. 2018!

Jinx ZG_18

 

 

 

 

Koncert bodo Jinxi odigrali točno leto dni po razprodanem koncertu v Tvornici kulture v Zagrebu, kjer so premierno predstavili dolgo pričakovani album ‘Pogrebi & Pomiriši’! Prvi veliki hit – ‘Smijem se’, so Jinxi objavili točno pred dvajsetimi leti, čeprav vse skupaj na začetku ni bilo povsem ‘Easy’, Jinxi danes zaslužno nosijo titulo ene najbolj prepoznavnih in najbolj popularnih skupin v regiji. Od pesmi ‘Brazil’, ‘Ljeto’, ‘Na plaži’, ‘Koliko suza’ , ‘ Tamo gdje je sve po mom’, do na ‘Čemu si ti’, ‘Da smo voljeli manje’, ‘ Jesmo li dobro’, ‘Maradona’ in številnih drugih, so Jinxi s prepoznavno verzijo alt – popa vedno znova potrdili svoj status na sceni – to danes cenijo tisti, ki so jih spremljali od vsega začetka pa vse do novih, mladih generacij.

Veliki koncert v Domu Sportova bo zagotovo eden od težko pričakovanih koncertnih dogodkov v novi sezoni ter ponovna priložnost, da uživamo v Jinxih na velikem odru v polnem sijaju.

Vstopnice so dostopne na eventim.si strani ter na vseh eventimovih prodajnih mestih.

Early bird vstopnice po ceni 11 EUR za parter ali 13 EUR za tribune, si priskrbite do 14. januarja 2018 oziroma do razprodaje kontingenta.

Zadnje NOVICE

Naslednji EVENT