Music24 - All day music

ULTRA COUNDTOWN

ULTRA COUNDTOWN

with DJs FROM MARS, 21/3 @ Klub Cirkus * Ljubljana * SI

ULTRA EUROPE 2013 AFTER MOVIE

cirkus-140321-ultra_countdown-fotka

Tudi letos se boste lahko za največji elektronski glasbeni spektakel v regiji, festival ULTRA EUROPE v Splitu, ogreli na ekskluzivni zabavi ULTRA COUNTDOWN v klubu Cirkus. Gostitelj žura, ki se bo zgodilo na prvi pomladni dan, 21. marca, bo najglasnejši žurerski tandem v našem osončju – DJs FROM MARS. Največjih mojstrov mashupov med velikimi zvezdniki svetovne EDM scene zagotovo ni treba predstavljati, saj sta Cirkus razbelila že dvakrat, od njunega zadnjega obiska Ljubljane pa sta si dokončno podredila Zemljo in skočila še na prestižno lestvico Top 100 DJs.

Žur se bo odvijal v dveh arenah, za domačo podporo bosta poskrbela Tim Urbanya in kolektiv Drop It, v Cirkusu pa boste lahko izkusili pravo Ultra festivalsko vzdušje in z nekaj sreče odšli domov z brezplačno vstopnico za festival Ultra Europe v Splitu. Če pa ste vstopnico za festval Ultra Europe že kupili, imate ob predložitvi le-te brezplačen vstop na zabavo Ultra Countdown v klubu Cirkus!

Pa še to: tudi letos pripravljamo v sodelovanju za agencijo Collegium Mondial Travel uradno žurersko odpravo Cirkus bus na Ultra Europe! Več o tem vam že kmalu izdamo na www.facebook.com/cirkus.klub.

Zadnje NOVICE

Naslednji EVENT