Music24 - All day music

DEFECTED RECORDS

defectedcroatia2016_square2

Letos se bo v naši bližini zgodil 5 dnevni Defected Festival, ki bo trajal od 11.8.2016 – 15.8.2016, danes vam pobliže predstavljamo založbo Defected.

Založba Defected je bila ustanovljena leta 1999 v sodelovanju z Ministry of Sound. Za uspehom založbe stoji Simon Dunmore, ki je tudi poskrbel za takojšen uspeh.  Defected je že s prvo izdajo skladbe Soulsearcher – I Can not Get Enough dosegla uspeh s No.8 na britanski lestvici »UK singles charts «.  Kmalu po tem je prišel No.1 single  DJ-ja Rogerja Sancheza – Another Chance z nadaljnjimi mejniki, Bob Sinclara – Love generation in World, Hold On, Kings of Tomorrow – Finally, Dennis Ferrerovim – Hey Hey in Coma Cat – Tensnake.

Defected založbo sestavlja skupina nekaterih najbolj nadarjenih DJ-jev in producentov. Nekatere vam bomo tudi podrobneje predstavili.

Vsako leto se dogodki »Defected In The  House« dotaknejo najboljših prizorišč na svetu. Leta 2013 so po osmih odmevnih sezonah na otoku Ibiza v diskoteki Pacha, začeli novo poglavje, s sobotno rezidenco na otoku v najnovejšem klubu »Bomba«. Letos prvič organizirajo festival, ki se bo odvijal v priljubljenem Garden Tisno v Srednji dalmaciji. Na voljo so tudi EX-YU karte, ki jih lahko kupite Tukaj. S posebno kodo Music24 pa pri Defected nudijo do 50% popusta za festivalsko vstopnico.

D_CRO_Comp_MUSIC24_640x294[3]

Več o festivalu Defected Croatia

Ključ uspeha je bila njihova prilagodljivost in odprtost. Dunmore k temu pripisuje negovanje svežega talenta, namesto z vztrajanjem na preizkušen in testiran, predvidljivi načini delovanja. “Vedno potrebujemo sveže ideje, saj nam to daje priložnost, da imamo dolgo življenjsko dobo” pravi. “Če vedno delate isto stvar – še posebej v glasbi – postane ta preveč predvidljiva in ljudem postane nezanimiva.”

Več o založbi si lahko ogledate na njihovi spletni strani Defected Records.

Zadnje NOVICE

Naslednji EVENT