Music24 - All day music

Gora Rocka

gora_rock_logo

 

 

 

 

 

12. izvedba festivala GorA RockA bo nekaj posebnega, saj organizatrji vsem obiskovalcem nudijo brezplačen vstop na četrtkov rock večer.

Na voljo samo še 300 festivalskih vstopnic! Dodatnih 200 dnevnih vstopnic bo na voljo na vhodu.

Tresla se bo gora, špilal se bo rock, od četrtka, 23. junija, do nedelje, 26. junija 2016

Četrtek, 23.6.

STEVE ‘N’ SEAGULLS, HAMO & TRIBUTE2LOVE, SUPER ACTION HEROES, Q2O – PROST VSTOP

Petek, 24.6.

SIDDHARTA, MI 2, ADAM, ANSAMBL IKEBANA, PRELUDE

Sobota, 25.6.

S.A.R.S., BIG FOOT MAMA, I.C.E., SKEEBEEP, LEŽEČI NEBOTIČNIK

Obiskovalci, ki so vsako leto deležni nizkih cen festivalskih vstopnice ter brezplačnega kampiranja, bodo letošnji četrtkov večer obiskali brezplačno! GorA RockA rockerji bodo lahko tako letos podaljšan vikend preživeli v neokrnjeni naravi in se prepustili zvokom rock glasbe in njenim čarom. Organizatorji festivala vsako leto poskrbijo tudi za dobrodelnost, saj je celoten izkupiček festivala namenjen lokalni skupnosti, posameznikom in dobrodelnim ustanovam.

Več kot 150 prostovoljcev, ki skrbi za organizacijo dobrodelnega festivala GorA Rocka dokazuje, da se da s trdim in dobrim delom uspeti in družbi aktivno pomagati pri doseganju ciljev za boljši jutri. Da se pri vsem skupaj še zabavajo, pa je vse še toliko bolje. GorA RockA je odmeven dogodek, ki je v ta idilični delček Slovenije pripeljal že skoraj vse največje slovenske in nekaj tujih rock zasedb.

Vstopnice

Festivalske vstopnice, po 35 €, je mogoče kupiti na vseh prodajnih mestih Eventima – NA VOLJO SAMO ŠE 300 VSTOPNIC. Spletni nakup: http://bit.ly/gorarocka2016

Dodatnih 200 enodnevnih vstopnic, po 25 €, bo na voljo samo na vhodu.

Zadnje NOVICE

Naslednji EVENT