Music24 - All day music

Emilija ni ledena kraljica

Emilija Kokić iz Zadra ima v času Dore in Eurosonga največ dela, saj jo kot edino Jugoslovanko evrovizijsko zmagovalko gostijo na vseh pomembnih prireditvah ter televizijskih in radijskih postajah z evrovizijsko tematiko. Letos je kot glavna gostja nastopila tudi na Dori 2011, kjer je kot vedno navdušila z glasom in stasom.

Tokrat Emilija slovenski javnosti predstavlja skladbo, ki ji je zelo pri srcu. S singlom Santa ledena se je predstavila na festivalu Zlatne žice Slavonije v Požegi in osvojila odlično 3. mesto. Kot je znano si Emilija sama piše besedila in v vsakem pusti del svojega življenja.

Za Santa ledeno pravi: ˝Ženske skrivajo svojo nežnost za svojo močjo in takšne ženske velikokrat izgledajo kot ledene kraljice. Meni so govorili, da izgledam tako. Močna, pogumna, trdnejša od kamna, a samo jaz sem vedela, da nisem takšna, zato sem napisala pesem o tem. Resnica je, da ljudje bojimo pokazati svoje občutke, da nam kdo ne zlomi srca. Drage ženske, ste se prepoznale v mojih besedilih?˝

Nisam ja santa ledena,
nisam ja žena od kamena,
morala sam srce sakriti,
da se ne slomi,
ja umirem od ljubavi.

Prisnluhnite siglu Santa ledena (remix)

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Avtorji pesmi Santa ledena:

Glasba: M. Tomasović
Besedilo: E. Kokić
Aranžma: D. Mandić


Zadnje NOVICE

Naslednji EVENT