Music24 - All day music

Exit festival

 Dubioza-kolektiv

 

 

 

 

 

Največji svetovni elektronski bend na morski avanturi!  

The Prodigy na plaži Jaz v sklopu EXIT Avanture!

V sredo, 15. julija, bodo v sklopu morskega dela Exit Avanture in v sklopu svetovne turneje nastopili The Prodigy.

Bend bo 30. marca izdal nov album – The Day Is My Enemy, že šesti po vrsti. V dosedanji glasbeni karieri so prodali več kot 25 milijonov albumov, v prihodnjih mesecih pa jih bo mogoče videti in slišati le na izbranih festivalih. Denimo na Isle of Wight, Rock Am Ring, Rock Im Park in Future Music.

Potem, ko so leta 2013 postavili rekord – na glavnem odru festivala Exit si je njihov koncert ogledalo 40.000 ljudi, bodo zdaj isto poskušali ponoviti še na Sea Dance festivalu. Mogoče pa prav The Prodigy, za katere bo to prvi koncert v Črni gori, po številu obiskovalcev prehitijo Madonno in Rolling Stonese, ki so že navdušili na črnogorskih tleh.

Na Sea Dance festivalu tudi Dubioza Kolektiv!

Manu Chao za njih pravi, da so najboljši evropski bend; če to drži, pa bo odločilo občinstvo Sea Dance festivala, in sicer v četrtek, 16. julija. Najbolj priljubljen balkanski bend, bo na plaži Jaz nastopil v sklopu velike svetovne turneje, na kateri bodo obiskali več kot 100 svetovnih destinacij; nekatere največje festivale in evropske prestolnice Berlin, Amsterdam, Madrid, Barcelono in Dunaj, kjer so vstopnice za koncerte že razprodane!

Najbolj priljubljena lokacija lanskoletnega Sea Dance festivala, Dance Paradise plaža, se bo od 15. do 18. julija spremenila v evropski center sodobne plesne glasbe.

Med prvimi potrjenimi so predstavniki glasbene platforme TheSoundYouNeed, britanski hit DJ duet Bondax, remiks mojster Star Slinger, francoski one-man-band FKJ in bass hitmejker TCTS iz Manchestra. Pridejo tudi člani ameriškega glasbenega kolektiva Crew Love, famozni bostonski DJ duo Soul Clap, kalifornijski trio PillowTalk in “frisco-disco” DJ Nick Monaco.

Vstopnice za Sea Dance in Exit festival so na voljo na ekskluzivnem prodajnem mestu SUPRA TRAVEL.

 

Zadnje NOVICE

Naslednji EVENT