Music24 - All day music

Exit Glasovanje…

­

GLASOVANJE ZA NAJBOLJŠI EVROPSKI FESTIVAL…

exit ff

… se je začelo! Tudi letos, že sedmo leto zapored, je Exit nominiran za najboljši evropski festival, v okviru EFA – European Festival Awards, najvplivnejšega evropskega festivalskega tekmovanja. Poleg festivala Exit se za titulo najboljšega novega festivala in najboljšega festivala srednje velikosti poteguje tudi Sea Dance Festival, ki je letos prvič potekal v Črni gori.

Glasovanje poteka tukaj, z glasovanjem pa lahko sodelujoči osvojijo 2 VIP vstopnici za vse zmagovalne festivale. Glasovanje poteka do 27. oktobra, medtem ko bodo zmagovalci, ki jih izbere občinstvo iz cele Evrope, skupaj z EFA žirijo, znani 14. januarja 2015, na festivalu Eurosonic Noorderslag v Groningenu na Nizozemskem.

EXIT Avantura 2014 je zabeležila rekorden obisk. Več kot 260.000 ljudi se je zabavalo na festivalih EXIT, Sea Dance in Rock@EXIT. Obiskovalci so osem dni noreli po blatu in pesku, po dežju in soncu, na trdnjavi in plaži, …

Številni nastopajoči so na Exit Avanturi 2014 ostali dlje kot so načrtovali. Tako je na primer Skrillex (VIDEO) svoj obisk podaljšal za dva dneva in občinstvu tekom svojega nastopa sporočil: “EXIT je najboljši festival v Evropi!”. Damon Albarn (VIDEO) je, potem, ko je oddelal svoj koncert, užival na Petrovaradinski trdnjavi, se fotografiral z oboževaci in dejal: “Če bi vedel, da je tako dobro, bi z Blur prišel že prej!” Theo Hutchcraft iz Hurts (VIDEO) je po zelo čustvenem koncertu sporočil: “To je bilo nekaj zelo posebnega!”

 

Zadnje NOVICE

Naslednji EVENT