Music24 - All day music

IZŠTEKANIH 10

Letošnja peta izdaja IZŠTEKANIH 10: SIDDHARTA Z GOSTI, ki smo jo uprizorili 6. decembra 2017, še vedno odmeva. Vsi ustvarjalci in člani tehničnih ter izvedbenih ekip srečni spremljamo neverjetne odzive.

»Sinoči se je spletla prav posebna vez med občinstvom in nastopajočimi… Večplasten presežek… Zato bi bilo pošteno do drugih slovenskih glasbenikov, da bi ta koncert izločili iz morebitnega glasovanja o domačem koncertu leta, ker je to bi dogodek brez primere.«

(Zdenko Matoz, Delo)

»Dobre tri ure in pol čiste energije in odlične muzike v novi preobleki.«

(Maša Bogataj, 815.si)

»Dejstvo je, da je bil nastop v Kino Šiška zagotovo še eden izmed njihovih presežkov… Številne svoje skladbe so predelali več kot le vrhunsko… Vse pohvale, za nove, dodelane in dovršene aranžmaje, ki so presenetili marsikoga v dvorani.«

(Špela Macuh, Rocker.si)

“Za tiste, ki se jim ne da brati, lahko koncert strnemo v dve besedi: Ljudje, hudo!” (Davorin Pavlica, ŽVPL).

V rekordno hitro razprodani Katedrali Kina Šiška se je zbralo 1000 obiskovalcev. Z njimi so bili gledalci neposrednega spletnega video prenosa in poslušalci Vala 202.

Na Valu 202 lahko prisluhnete ponovitvi oddaje v petek 29. decembra 2017 ob 19.30. Celoten koncert lahko poslušate tudi prek spleta, lahko si ogledate spletni video posnetek in številne fotografije ter preberete vtise. V ta namen smo zbrali povezave, navedene so v nadaljevanju, kjer najdete tudi program koncerta, ki vam bo olajšal navigacijo pri poslušanju.

Zadnje NOVICE

Naslednji EVENT