Music24 - All day music

Lea Sirk

Lea Sirk se vrača k sebi! Z novo skladbo Lea Sirk napoveduje tudi nov album.

Lea Sirk

 

 

 

 

 

 

Nova skladba in videospot ‘Back To Being Me‘!

Lea Sirk po mesecih glasbenih preobrazb, s katerimi je navduševala v showu Znan obraz ima svoj glas, predstavlja sebe in svojo glasbo! Njena nova skladba s svežim, modernim, plesnim aranžmajem ‘Back to Being Me’, je osebna izpoved o dvojnosti, zanjo pa je Lea posnela tudi videospot, ki je že na ogled tukaj: https://www.youtube.com/watch?v=RSER-ThnQPg.

Lea Sirk – Back To Being Me - videospot

Skladba ‘Back To Being Me’ je nastala v mesecih preobrazb:

»Mislim, da mi je ravno oddaja Znan obraz ima svoj glas dala potrditev, da se lahko prelevim v kogarkoli. A zdaj je čas, da se prelevim spet nazaj v Leo. Neobremenjeno in s polno paro!«

o novi skladbi pravi Lea Sirk. S to mentaliteto bo Lea Sirk prihodnjega februarja nastopila tudi na EMI 2018. Njena skladba z delovnim naslovom ‘Cirque’ je bila izbrana med 16 najboljših med 108 prijavljenimi.

Lea Sirk je svojo glasbeno pot začela že pri petih letih; pot jo je vodila od Glasbene šole Koper, Umetniške gimnazije v Kopru do Konservatorija za glasbo v Ženevi. Tudi z javnim nastopanjem se je srečevala redno – od samostojnih nastopov na festivalih FENS, EMA in Slovenska popevka, na državnih in mednarodnih tekmovanjih v sklopu glasbenega izobraževanja, do nastopov z in v orkestrih v času študija. Bodisi s flavto, bodisi z vokalom je Lea na odrih in tekmovanjih pobirala nagrade, tako doma kot v tujini. Leta 2014 je izdala svoj prvi samostojni album ‘Roža’, kot avtorica pa je ustvarila mnogo skladb za druge izvajalce. Lea Sirk je od septembra do preteklega konca tedna sodelovala v showu Znan obraz ima svoj glas, v katerem je navduševala z glasbenimi preobrazbami. V leto 2018 stopa z novo skladbo ‘Back To Being Me’, februarja 2018 pa jo čaka nastop na EMI, kjer bo nastopila s skladbo z delovnim naslovom ‘Cirque’.

 

 

 

 

Zadnje NOVICE

Naslednji EVENT