Music24 - All day music

NALET

NALET – Prid’ k men’ –>

NALET

 

 

 

 

 

Skupina Nalet je dokaj sveže ime na slovenski glasbeni sceni, kar pa še ne pomeni, da njeni člani niso glasbeno izkušeni. Že od malih nog so se glasbeno kalili na različnih tekmovanjih, in na odru kakor pravijo se počutijo kot doma. Skupino sestavljajo vokalist in vodja zasedbe Rok Tesner, ki svojo strast poleg glasbe usmerja v vrtnarjenje, harmonikaš Klemen Perko, kitarist Primož Dančo, ater najmlajši basist Jan Skubic, sin znanega pevca legendarnega ansambla Slapovi, Jožeta Skubica.

Fantje se od tipičnih ansamblov razlikujejo po tem, da izvajajo zabavno glasbo s tipičnimi narodnozabavnimi inštrumenti. Skupina obstaja slaba tri leta, ter je nanizala že nekaj svojih skladb. Najbolj znana skladba je “Ne dam”, ki je postala pravi hit na internetnem omrežju in na radijskih postajah širom Slovenije.

Ob koncu leta 2015 pošiljajo na trg novo skladbo z naslovom Prid’ k men’, za katero so posneli tudi videospot v produkciji Pavec z režiserjem Janijem Pavcem. Videospot so fantje posneli v idilični vasici Uskovnica na gorenjskem.

Avtor glasbe in besedila je Rok Tesner, skladba pa je bila posneta v studiu Primoža Ilovarja.

Zadnje NOVICE

Naslednji EVENT