Music24 - All day music

Nika Zorjan in Cas…


 

 

 

 

 

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Prekmurka Nika Zorjan je finalistka oddaje Misija Evrovizija, ki se je za preboj na Emo borila skupaj z Evo Boto in dvojčicama Prusnik. Kljub temu, da ji preboj na Emo ni uspel, pa je Nika s svojim pojavljanjem v šovu tekom zadnjih mesecev pridobila veliko število oboževalcev, ki so se zaljubili v njen glas, energijo in simpatičnost, med več kot 300 kandidati, ki so se od samega začetka udeleževali avdicij, pa je prav Nika prepričala sodnika v oddaji Misija Evrovizija in producenta Raaya, da je tista prava, ki se bo obdražala v slovenski POP glasbi in s katero je vredno zastaviti glasbeno pot.

Kot popotnico na glasbeno sceno je Nika prejela skladbo Čas za nas, ki so jo v finalu zapela vsa dekleta in v kateri se je po njegovem mnenju najbolje odrezala. Še pred izidom, pa je pesem Čas za nas na youtube-u dosegla 20.000 ogledov v kratkem času!

Besedilo skladbe govori o razpotju poti, ko se bodisi par, bodisi ljudje na različnih prelomnicah (konec osnovne šole, matura, diploma) razidejo in kljub temu, da ostanejo prijatelji, nikoli več ni isto. Tako bi lahko rekli tudi za vsa dekleta iz Misije, ki so preživljale skupaj zadnje mesece in prišle do slovesa. Veseli bomo, če bo skladba našla svoje mesto tudi na vaši radijski postaji.

Nika je za omenjeno skladbo že posnela tudi videospot, ki bo na ogled konec meseca februarja.

 

Zadnje NOVICE

Naslednji EVENT