Music24 - All day music

RITEM MLADOSTI

Radio Antena + Collegium Mondial Travel

10. RITEM MLADOSTI PETEK, 9. DECEMBER @ ARENA STOŽICE, LJ

SIDDHARTA x BIG FOOT MAMA, DVA BENDA – DVA ODRA – ISTOČASNI NASTOP

UMEK

PRVIČ V STOŽICAH POZOR: PRVI PAKET VSTOPNIC PO CENI 9.90€ BO NA

VOLJO LE V SREDO, 22/6 OD 15:00 NA COLLEGIUMU

ritem mladosti16

 

 

 

Ritem mladosti, kreativno-zabavni dogodek za mlade, ki ga že desetletje organizirata potovalna agencija Collegium Mondial Travel ter Radio Antena, se ob jubilejni izdaji seli na udarni decembrski termin ter na najbolj atraktivno koncertno lokacijo: 10. RITEM MLADOSTI bo 9. decembra gostila Arena Stožice v Ljubljani.

Dogodek ob 20-letnici agencije Collegium Mondial Travel bo glasbena poslastica: prvič bosta na unikatnem dvojnem odru hkrati koncertirala dva največja domača benda, ki sta polnila Stožice. SIDDHARTA x BIG FOOT MAMA bo koncert v slogu velikih svetovnoh rock spektaklov, kakršnega pri nas še nismo doživeli, dveurni program največjih hitov pa bosta skupini obogatili z nekaj prav za ta dogodek pripravljenimi presenečenji.

Tomi Meglič, Siddharta: »To bo rockovski vrhunec leta. V čast nam je ustvarjati z Big Foot Mamo, do katerih že več kot 20 let gojimo veliko spoštovanje. Oni so pred nami orali ledino, zdaj bomo končno orali in žgali skupaj – na istem odru in na prav poseben način. Združili bomo energijo in postregli z nepozabnim koncertom.« Big Foot Mama dodaja: »Tudi za nas bo to prav poseben dogodek. Ne le, ker se bomo po enem letu vrnili v Stožice, ampak predvsem, ker bomo tokrat na odru skupaj z našim glasbenimi kolegi. Večkrat smo že nastopali na istih prizoriščih, a še nikoli skupaj. To bo enkratno doživetje, kaj točno pripravljamo pa naj zaenkrat še ostane skrivnost.”

10. Ritem mladosti bo šel v anale tudi dogodek, na katerem bo v Stožicah prvič nastopil didžej UMEK. To bo njegov prvi domači nastop po razprodani 20-letnici Ambasade Gavioli in največji dvoranski špil v Sloveniji v njegovi karieri. Ob takem programu najbrž nihče ne pogreša zvezdniškega gosta iz tujine – a, pozor, tudi brez ne bo šlo. Podrobnosti seveda izveste pravočasno …

PRVI PAKET VSTOPNIC PO CENI 9.90€ BO NA VOLJO LE V SREDO, 22/6 OD 15:00 na agenciji Collegium Mondial Travel, Šmartinska 152, hala 2 (za Petrolom) v Ljubljani. V prvem paketu so le vstopnice za rdeči ring. Vstopnice za zeleni ring in parter bodo na prodaj v naslednjih paketih po občutno višjih cenah.

- – - – -

Zahvaljujemo se vam najavo dogodka v vašem mediju in vas vabimo, da nam za podrobnejše informacije o njem pišite ali nas pokličete. Kot v preteklih letih bodo za medije organizirani tiskovna konferenca in intervjuji z nastopajočimi.

Zadnje NOVICE

Naslednji EVENT