Music24 - All day music

Sheby – Furanje nikamor

Sheby

 

 

 

 

 

 

Nova skladba in video ‘Furanje nikamor’.

Sheby z novo skladbo in videospotom ‘Furanje nikamor’ nadaljuje smer, ki jo je začrtala s prejšnjo skladbo ‘Se prepoznaš?’. Lajtmotiv obeh skladb je samostojna in svobodna ženska. Skladba ‘Furanje nikamor’ govori o osvoboditvi od negativnega; besedna zveza sicer pomeni vrtenje v krogu, situacijo, v kateri stagniramo in se ne razvijamo, a skladba kot celota govori o osvobajanju iz takšne situacije in stopanju na novo pot.

»Skladbo Furanje nikamor lahko navežem na svoj prejšnji singel Se prepoznaš?, ki je nekako jezen in pripoveduje o ujetosti. Furanje nikamor je nadaljevanje, pobeg iz te situacije, zato je kot celota morda bolj lahkoten in igriv,« o novi skladbi pravi r’n'b pevka Sheby.

Sheby na snemanju spota ‘Furanje nikamor

Sheby furanje

 

 

 

 

 

 

Tudi z videospotom Sheby nadaljuje zgodbo prejšnjega: spot za ‘Furanje nikamor’ je posnela z isto klapo deklet in z ekipo Primate. S celotno ekipo so se super ujeli že pri snemanju spota ‘Se prepoznaš?’, zato je bila želja po nadaljnjem skupnem ustvarjanju prisotna pri vseh. Videospot za ‘Furanje nikamor’ so si zamislili kot risanje pokrajine, razpoloženja same skladbe. Zgodba spremlja samostojno, svojeglavo, samozavestno in svobodno žensko, ki s prijateljicami preživi običajen dan.

Videospot so posneli v Ljubljani, Sheby pa je ponovno ustvarila tudi nekaj kosov oblačil.

Video ‘Furanje nikamor‘ je že na voljo za ogled.

Sheby za jesenske mesece načrtuje izid prvenca.

Zadnje NOVICE

Naslednji EVENT