Music24 - All day music

ZDRAVKA ČOLIĆA

NOVI VIDEOSPOT ZDRAVKA ČOLIĆA ZA SKLADBO ‘VATRA I BARUT’

Zdravko Colic videospot

 

 

 

 

 

Link do skladbe… in Link do videospota…

Na Youtube kanalu Zdravka Čolića je bila danes točno ob 12h premiera novega videospota za naslovno skladbo aktualnega albuma ‘Vatra i Barut’, ki je v rekordnem času postala radijski hit v regiji nekdanje skupne države.

V luči prihajajočega velikega koncerta v areni „Boris Trajkovski“ v Skopju, ki se bo odvil 31. maja, je Zdravko Čolić danes ob 12h v družbi prijateljev, sodelavcev in predstavnikov medijev v prostorih makedonskega Telekoma predstavil novi videospot za naslovno skladbo aktualnega albuma ‘Vatra i Barut’.

Videospot se je snemal v Makedoniji v začetku maja, na atraktivnih lokacijah v kopju in Ohridu. Kot poseben gost se v videospotu poleg Čolića pojavi tudi Vlatko Stefanovski, čigave kitarske melodije so prav tej skladbi dodale specifičen pridih. Posebno vlogo v spotu pa ima tudi manekenka Natali Grubovik.

Dotični videospot je nastal pod režijsko taktirko Igora Ivanova – Izija. Zamišljen je kot svojevrstno potovanje skozi čas in na postmoderni način povezuje različne lokacije ter stile in predstavi Makedonijo od njene starodavne dediščine do današnjega časa. S pojavo Zdravka in Vlatka se plete zgodba katere fokus je ljubezensko hrepenenje dame, ki na koncu najde svojega življenskega sopotnika.

Videospot je bil realiziran v produkciji hiše Lemon marketing v sodelovanju s Tomato produkcijo – Skopje, s producentom Bane Popovićem.

Zadnje NOVICE

Naslednji EVENT