Music24 - All day music

CIRKUS

CIRKUS ZAČENJA PRAZNOVANJE PETLETKE

cirkus-161126-corona-photo5

 

 

 

 

 

V petek, 5/11 bo v Cirkusu zapel DIMELLO, vroč varovanec Frencha Montane – Glavni dogodek bo v soboto, 19/11 – Prihaja tudi CORONA (26/11), glas klasik ‘Rhythm of the Night’, ‘Baby Baby’, ‘Try Me Out’ in ‘I Don’t Wanna Be a Star’.

Ljubjanski klub Cirkus začenja v petek praznovanje petega rojstnega dneva, rdeča nit serije zabav pa bodo izvenserijski pevski nastopi. Niz bo odprl vzpenjajoči se nizozemski raper DIMELLO, glas hitov ‘Lose Control’ in ‘Time’, ki bo z duetom Vanillaz zmešal hip hop s trendovskimi plesnimi ritmi, ob pevskih nastopih pa vodil zabavo tudi kot MC.

Naslednji vrhunec bo rojstnodnevna izdaja cirkuške rezidenčne produkcije MONEY BUSINESS (19/11) z DJ Deyem in pevcem Anthonyjem, ki bosta kot DJ, MC in pevec v živo spajala in mešala hip hop in r&b s house klubingom, radijskimi hiti in žurerskimi klasikami.

Zadnja v nizu pa bo rojstnodnevna edicija serije Tutti Frutti, ki streže s hiti 90. in 00. let, občasno pa tudi s kakšnim gostom. Krona letošnje sezone bo nastop pevke CORONE, ki je pustošila po lestvicah sredi 90. let, njen hit Rhythm of the Night pa se vedno znova vrača na radie in v klube. Z njim so se prebili Bastille, na zadnji album pa ga je uvrstil tudi Fedde Le Grand.

Zadnje NOVICE

Naslednji EVENT