Music24 - All day music

GorA RockA

GorA RockA predstavlja prve nastopajoče zasedbe

Magnifico, Tabu, Vlado Kreslin, San Di Ego, Help! A Beatles tribute band

Vstopnice za 13. Festival GorA RockA že v prodaji

Tabu_small

 

 

 

 

 

Tabu small

Šentviška planota bo tudi v letu 2017 poskrbela za nepozabno rokersko kuliso in vsem zbranim na trinajstem festivalu GorA RockA ponudila vse najboljše.

Znane so prve nastopajoče zasedbe na trinajsti izvedbi festivala, med njimi pa najdemo kar nekaj imen, ki se bodo na festivalu predstavili prvič. Za nepozabno glasbeno doživetje, bodo v treh glasbenih večerih, poskrbeli tudi Magnifico, Vlado Kreslin in Mali bogovi, Tabu, San Di Ego in Help! A Beatles tribute band. Zagotovo gre za zasedbe, ki ne potrebujejo dodatne predstavitve. Zagotovo pa drži nekaj – GorA RockA ne bo razočarala tudi z letošnjim programom, saj imajo za vas pripravljenih še kar nekaj glasbenih presenečenj – tudi mednarodnih.

Obiskovalci festivala GorA RockA, bodo tudi letos deležni nizke cene festivalske vstopnice ter brezplačnega kampiranja. GorA RockA rockerji bodo lahko tudi letos, vikend preživeli v neokrnjeni naravi in se prepustili zvokom rock glasbe in čarom predalpskega okolja. Organizatorji festivala vsako leto poskrbijo tudi za dobrodelnost, saj je celoten izkupiček festivala namenjen lokalni skupnosti, posameznikom in dobrodelnim ustanovam.

Zadnje NOVICE

Naslednji EVENT