Music24 - All day music

NOVI ROCK 3.0

Spomin na 30 let in na prihodnost! Otroci socializma, niet, melodrom, demolition group, n’toko, nikki louder, damir avdić …

Petek, 9. september 2011 od 20.00, križanke, Ljubljana

Po desetih letih in ob 30. obletnici se v petek, 9. 9. 2011 ob 20.00 na prvotno prizorišče – ljubljanske Križanke – vrača prvi urbani festival alternativne glasbe Novi rock, v novi 3.0 izdaji,  s “klasičnimi” izvajalci kot so Otroci Socializma, Demolition Group, Niet, Buldogi, in novimi, kot so (spet) NIET, Melodrom, N’toko, novi Buldogi, Damir Avdić, Nikki Louder in drugi (končni program bo znan v kratkem).
Novi rock ni bil le koncert, ampak tudi priložnost za javni razmislek- in tudi NR 3.0 bo priredil javno razpravo na aktualno temo sodobne urbane glasbe pod Slovenci. Za oživitev vizualnega spomina pa bo poskrbela digitalna razstava fotografij dveh desetletij Novega rocka, ki bo v Kinu Šiška.

Cene vstopnic, ki so že v predprodaji za koncert Novega rocka, “popularne”: enojna za 14,00€, dve za frende ali pare po 22,00€, cena treh za novodobnega mladinca, darkersko mamo, star’ga punk-rokerskega fotra pa 27,00€.

Hitri klik do vstopnice….music24.si


Zadnje NOVICE

Naslednji EVENT