Music24 - All day music

TRAINSTATION SQUAT – MESEC MAJ

Po udarnem začetku meseca s srbskimi garažnimi rockerji Repetitor in legendarno britansko psihedelično space rock zasedbo Ozric Tentacles bo kranjski Trainstation Squat v podobnem tempu nadaljeval tudi v prihodnjih tednih. V okviru festivala Teden Mladih 2015 bo tako med drugim gostil legendarne hrvaške rockerje Let 3 in reggae kolektiv Conquering Lion iz Makedonije, vodilno svetovno ska zasedbo The Toasters, sledili pa bodo še nastopi skupin, kot so Broken Lock, Carnaval, Penitenziagite in drugi. V okviru projekta Kinofobia pa se bo zgodil tudi 1. SubArtov festival kratkega filma, ki bo med Tednom Mladih potekal v Vovkovem vrtu v Kranju.

 

Program za maj:

07.05. Četrtkov večer: Jam Session in Black Barracuda
08.05. Milk Drinkers & Catch!ness (Otvoritveni Party Tedna Mladih 2015)
09.05. Popoldne v parku (slackline, joga, frizbi, družabne igre) (Teden Mladih 2015)
09.05. Let 3 (Teden Mladih 2015)
10.-11.05. 1. SubArtov festival kratkega filma (Teden Mladih 2015)
12.05. Conquering Lion (Teden Mladih 2015)
15.05. Electronic Techno Night: Veztax & friends (Teden Mladih 2015)
16.05. Vibe Department: W.G. My Hell Jackson, Mixxle, Cookie (Zaključni Party Tedna Mladih 2015)
19.05. The Toasters
23.05. Broken Lock, Carnaval
30.05. Penitenziagite, Paragoria, Mephistophelian

07.05. Četrtkov večer: Jam Session in Black Barracuda

Glasba zasedbe Black Barracuda, je zmes jazz rocka in improvizirane glasbe, ki pa včasih zadiši po stoner rock elementih. Od melanholičnih kitar do močnih bobnarskih vložkov duo gradi na spontanih kompozicijah, ki pa se sprostijo ob lahkotnem improviziranju funk ritmov. Avtor glasbe in aranžmajev je kitarist in bobnar Bor Zakonjšek, ki že vrsto let koncertira na slovenski sceni na “malo manj znanih odrih”. Bobnar Kristjan Buzeti pa je prekaljen maček, ki mu menjava glasbenega stila vedno pomeni izziv za njegov močen ustvarjalni stil.

Bor Zakonjšek – el.kitara, efekti
Kristjan Buzeti – bobni

/borzakonjsek.com/

Po koncertu sledi jam session.

Vstop prost!

Facebook

08.05. Opening party TM15 w/ Milk Drinkers & Catch!ness

Milk Drinkers je electro-rockerski duo, ki ga je bilo v lanskem letu mogoče zaslediti na veliko festivalskih in klubskih odrih po Evropi, ob boku z največjimi imeni v elektronski glasbi, bo to leto prvič nastopil na kranjskem Tednu Mladih. Dvojec je trenutno fokusiran le na ustvarjanje nove glasbe, ker pa je Sam Cortéz velik podpornik kulture na Trainstationu in je Kranj med drugim tudi njegovo domače mesto, se iz njune strani zagotovo obeta prav poseben DJ set.

facebook/milkdrinkers
soundcloud.com/milkdrinkers

Pod imenom Catch!ness se predstavljata Nejc Šmit in Matic Hodža Frelih. Pred štirimi leti sta se znašla b2b za mešalno mizo in ugotovila da zelo dobro delujeta kot dvojec. Ker stremita k konstantnem izboljševanju seta, ju je to neizbežno pripeljalo do ustvarjanja lastnih komadov in mashupov. Gibljeta se na meji med electro in progressive house-om, a se z njima ne omejujeta – sploh na Trainstationu bosta zagotovo poskrbela za out-of-the-box set, poln “kocinodvignih” melodij in ritmov ki bodo tresli tla. Skratka njun set bo catchy!

facebook/catchiness
soundcloud/catchiness

Vstopnina:
člani KŠK 4 €, ostali 6 €

09.05. Let 3 (Teden Mladih 2015)

9. maj bo pravi dan za rock’n’roll! Po dvoletnem premoru se yugo rock legende Let 3 spet vračajo v Kranj.

Let 3 je alternativna rock skupina iz Reke (Hrvaška), ki je nastala leta 1987. Frontmena skupine sta Damir “Mrle” Martinović in Zoran “Prlja” Prodanović. Skupina je popularna in prepoznavna tako na Hrvaškem, kot tudi v ostalih državah bivše skupne države, predvsem po zaslugi njihovih edinstevnih nastopov.

Njihov zaščitni znak so poleg dolgih brkov nemalokrat tudi provokativna in vulgarna besedila, skupaj z vedno “šokantnimi” nastopi v živo, kjer je nemalokrat prisotne tudi veliko golote, vedno presenetijo in navdušijo publiko.

Sami pravijo, da so teme njihovih albumov živčni in duševno aktivni procesi kolektivnega spomina, kolektivne romantike in iritacije narodov, ki živijo na področju nekdanje Jugoslavije.

S svojimi komadi provocirajo in vzbujajo nostalgijo. Pravijo tudi, da je eden izmed njihovih ciljev izzivanje kolektivnih čustev, da želijo videti, kako se imajo posamezni narodi radi, kako se sovražijo, zgražajo in doživljajo različnost.

facebook/LET3ri

Vstopnina:
– z rezervacijo na trainsquat@gmail.com: 10 €
– na dan koncerta: 13 €

Facebook dogodek:
facebook/events

12.05. Reggae koncert: Conquering Lion (Teden Mladih 2015)

Conquering Lion je dub/reggae/hardcore bend iz Tetova (Makedonija), ki je začel svoj opus v aprilu leta 2007. Oktobra 2009 je band izdal svoj prvi album s preprostim naslovom “I” za PMG Recordings, na katerem lahko slišite 10 pesmi. Pri pesmi “Jah Love” je sodeloval tudi jamajški glasbenik Jah Clarity. Do danes je skupina poleg koncertov v Makedoniji nastopila še v Nemčiji, Sloveniji, Hrvaški, Srbiji, Bolgariji in Grčiji, med katerimi lahko izpostavimo nastop na Toni-Festival v Cottbusu (Nemčija), Movement Of Jah People v Sofiji (Bolgarija), Trenchtown Festivalu blizu Subotice (Srbija) itd.

16.05. Teden Mladih, after. | w/ Vibe Department

Vibe Department bo zaključil Teden Mladih 2015 v maniri drum’n’bassa z jamajškimi začimbami in sodobnimi urbanimi bass poskočnicami z Big Up! energijo (drum’n’bass, ragga jungle, footwork, trap, hiphop, reggae).

Zvočna podoba:
W. G. My Hell Jackson (Vibe Department)
Mixxle (Vibe Department)
Cookie (Vibe Department)

Vizualna podoba:
VJ Dimension + Erzor (Vibe Department)

Vstopnina:
3 € / 4 € / 6 €

facebook/event

19.05. Ska koncert: The Toasters (ZDA)

The Toasters veljajo za enega najpomembnejših ska bendov. S svojim nastankom daljnega leta 81′ so skupaj z Bim Skala Bim začeli obdobje, ki ga danes imenujemo tretji val skaja.

Toastersi so v 34 letih delovanja s svojim nepretrganim delom in neutrudnim koncertiranjem, predvsem pa seveda z odlično glasbo, ki je izšla na številnih albumih in kompilacijah, veliko pripomogli k današnji popularnosti skaja. Bili so recimo prvi ameriški ska bend, ki je izdal album na Japonskem, Bucket pa je 17 let vodil tudi ameriško založbo Moon Ska Records, ki je bila za razvoj tretjevalovskega skaja ravno toliko pomembna kot The Toasters sami, saj je preko nje v svet prišlo veliko odličnih ska skupin.

Prispevek: 7 €

23.05. Stoner-alter rock koncert: Broken Lock, Carnaval

Skupina Broken Lock iz Črnomlja, ki je bila formirana leta 1995, je s prvo ploščo »Ater« (1999) zaorala ledino stoner rock glasbe na Slovenskem. Redefinicija zvoka, nekje med zgodnjo Tool melanholijo in brakebeat radostjo je porodila drugo ploščo »Endemic« (2002). Sledilo je iskanje zvoka, drugačnih koloritov in novega izraza v sedemletki do tretje plošče »Want To Exit This Ergastulum?« (2009). Brezciljna današnjica navdihuje redefinicijo glasbene in lirične izraznosti. Godba Broken Lock je vseskozi zahtevna, težkovšečna, neplesna, težka: v nepravilno ritmiko vpeta molovska melodija besedil, ki govorijo o človeškem ničemer. Broken Lock jezdijo enoroge, kar so zapakirali tudi na najnovejšem studijskem izdelku »Unicorns We All Chase«, ki je pravkar izšel pri Založbi Radia Študent.

Carnaval je alternativna stoner rock blues zasedba iz Ljubljane, ki je nastala leta 2004 pod imenom Pinocchio Pinchball. Od začetka jo je močno zaznamoval zvok stoner rocka iz 90-ih let, kasneje pa so pridobili svoj zvok, ki je skočil iz okvira stoner ali puščavskega rocka. Leta 2004 so kot Pinocchio Pinchball izdali demo »Knez Atula«, leto kasneje pa so se pojavili na stoner rock kompilaciji »Burn the Street Vol. 5«, ki jo je izdala nemška založba Daredevil Records. Kasneje istega izide še demo »Slap In Your Face«, takrat prvič pod imenom Carnaval. Leta 2007 so sodelovali na Klubskem maratonu Radia Študent. Prva dolgometražna plošča z naslovom »2« je izšla leta 2009, nato pa še nesojeni prvenec »1«, ki je bil sicer posnet že leta 2007, a ni ugledal luči izdaje vse do leta 2010. V začetku leta 2012 so izdali še tretjo ploščo z naslovom »Tennis Football Basketball«, ki je prinesla odobravanja tako domačih kot tujih recenzentov.

Vstop prost!

30.05. Metal koncert: Penitenziagite, Paragoria, Mephistophelian

S tem koncertom Penitenziagite na domačem terenu zaključujejo promocijsko turnejo ob izidu nove plošče »Humanity Galore«, kot gostje pa bodo nastopili še Paragoria in Mephistophelian.

Penitenziagite so nastali leta 2004 v Kranju. Slovensko občinstvo so zelo kmalu prevzeli s svojo mešanico black in death metala, ki je izstopala zaradi raznolikih dvojnih vokalov. V začetni zasedbi so fantje izdali svoj prvi garažni demo, kmalu pa so se začele tudi prve kadrovske spremembe. To je pomenilo novo poglavje v razvoju skupine, saj so se v tem času začeli počasi odmikati od black metala proti bolj izrazito death metal zvoku. Novim kadrovskim pretresom je leta 2008 sledil tudi novi demo »The New Evolution«, s katerim se je njihov zvok dokončno ustalil v death metalu in takšen ostal do danes.

Penitenziagite se lahko pohvalijo z neomejenim številom nastopov po slovenskih klubih, nekaterih festivalih, občinstvo pa so ogrevali tudi pred skupinami, kot so Kampfar, Demonical, Milking The Goat Machine, Obliteration, Disharmonic Orchestra, Noctiferia in drugi.

Končno je nastopil čas, da pripravijo material za prvi album. Studijsko delo in mastering so dokončali v letu 2014. Skladbe na debitantskem albumu »Humanity Galore«, ki je izšel aprila letos pri založbi On Parole Productions, so brutalna kombinacija dela in razvoja, skozi katerega so šli v letih svojega delovanja.

Anže Demšar – vokal, kitara
Žan Kavčič – kitara
Matic Di Batista – bas
Gašper Čebulj – bobni

Paragoria je death/thrash/groove metal kvartet iz Rečice ob Savinji, ki je nastal na pogorišču zasedbe The Scourge. Leta 2011 se je skupina preimenovala in se prav tako zvrstno prestrukturirala, svoje nove avtorske komade pa je prvič predstavila poleti na festivalih Metalcamp in Metal Mania Open Air. Prvo leto obstoja pod novim imenom so Paragoria preživeli ob pisanju materiala za svoj studijski prvenec »Decomposition Of Mind«, ki je potem izšel oktobra 2013 pri založbi On Parole Productions.

Matjaž Parfant – vokal, kitara
Primož Brezovnik – kitara
Jernej Štorgelj – bas, vokal
Matija Kadliček – bobni

Mephistophelian je tehnična death metal zasedba iz Bele Krajine, ki prisega na brezkompromisen, nasilen in surov glasbeni izraz, začinjen s klasičnimi ter tudi modernejšimi prijemi. Do sedaj so objavili dva singla, »Morbid Source« in »Primal Un-Godliness«, trenutno pa pripravljajo material za svoj prvi album.

Deni Petraš – vokal
Kristjan Bajuk – kitara
Renato Jurejevčič – kitara
Dalibor Vladič – bas, spremljevalni vokal
Črt Valentić – bobni

10.-11.05. 1. SubArtov festival kratkega filma (Teden Mladih 2015)

Društvo SubArt v prostorih Trainstation Squata vodi projekt Kinofobia, ki je v Kranju pravzaprav edini kino svoje vrste. Predvajamo predvsem družbeno-kritične, dokumentarne in umetniške vsebine, priložnost za predvajanje filmov, pa poleg uveljavljenih avtorjev, pogosto dobijo tudi mladi, nadobudni in/ali ljubiteljski ustvarjalci. Letos so se odločili, da v sklopu Kinofobije organizirajo še 1. filmski festival.

SubArtov filmski festival je bil zasnovan z željo, da k sodelovanju privabimo čim bolj raznolike avtorje, ki se bodisi profesionalno, bodisi amatersko ukvarjajo s filmom in jim ponudimo priložnost, da svoje posnetke pokažejo širši publiki med festivalom Teden mladih. Veseli smo velikega odziva, še bolj pa pestrosti prijavljenih filmov. In tukaj so: najbolj nori, odbiti, aktualni, družbenokritični, politični, eksperimentalni, dokumentarni, poučni, umetniški, animirani, glasbeni, športni, zabavni, skratka izjemno raznolike filmi, ki jih bomo v sklopu Tedna Mladih 2015 predvajali v Vovkovem vrtu v Kranju.

Nedelja, 10. maj ob 20.00:
– Skupina Stvarnost – Resnica o varčevalnih ukrepih, Resnica o varčevalnih ukrepih 2, Resnica o visokem šolstvu
– Andrej Kokalj – Papirnato ogledalo
– Vid Merčun – Happy Ending Story
– Matic Škrjanc – Francoska zvezda na slovenskem nebu

Ponedeljek, 11. maj ob 20.00:
– Mitja Legat – You’ll Never Believe The Backcountry Lines In Slovenia (Untouched Project 1)
– Rok Artiček & Dino Kapetanovič – Oči v oči
– Jaka Arbutina – Leteča pijavka, Proleter Faibhere, Restart In Birth
– Bryan Lauch – 7 Shorts, 8 Shorts
– Egist Zagoričnik-Easy Mucy – Sprehod s smrtjo (Portret serijskega morilca)
– Joža Majerič – Punkčina
– Irenej V. Bošnjak – Naključja

Zadnje NOVICE

 • Yoko Nono
  • Yoko Nono predstavljajo debitantsko skladbo in videospot ‘Se ti zdi’!           Yoko Nono. Foto Rok MlinarYoko Nono so iz dnevne sobe, iz nočnih druženj in pogovorov o življenju in glasbi razvili in osnovali bobnar Blaž Horvat, kitarista Klemen Mlinar in Mark Žakelj, basist Nejc Klun ter pevec in tekstopisec Žan Koprivec Perjet. Vsak od njih je s
  • 28.03.2024
 • Kataya
  • »Vse, kar si zaželiš«Kataya ni le glasbenica, njen glas lahko prepoznamo v risanih filmih za naše najmlajše, saj se pevka med drugim ukvarja tudi s  sinhronizacijo najlepših animiranih filmov. Kot priznana vokalna igralka se je preizkusila v sinhronizaciji različnih Disneyjevih filmov in risanih serij za mlade.           »V tem delu zelo uživam, saj lahko tako pokažem različne
  • 28.03.2024
 • Big Foot Mama
  • Skupina Big Foot Mama v svojem 34. letu delovanja jadra na krilih novega, čisto svežega komada ‘Obseden z njo’. Pesem napoveduje naslednji, že deveti studijski album, ki bo predvidoma izšel prihodnje leto.         Foto: Tadej Kreft“Obseden z njo je zgodba o obsedenosti, ki tako močno zamegli razum, da vodi že skoraj v absurd … Pesem predstavlja nekakšno
  • 26.03.2024
 • ZLATI RAPETEK 2024
  • Program za starejše odrasle s področja hip hop kulture V letu 2024 Gala hala in Društvo Kapa premierno predstavljamo ZLATI RAPETEK, program za starejše odrasle, ki razširja vizijo in domet hip hop kulture.           Rap, beatbox, DJ-anje, beatmaking, ples in grafitiranje so pred 50 leti oblikovali mladostniško subkulturo, ki je z razcvetom prerasla starostni okvir in pustila močan
  • 26.03.2024
 • TINKARA KOVAČ in BAND
  •   Kino Šiška @26. oktobra ob 20. uri     Tinkara Kovač bo jeseni z original zasedbo v Kinu Šiška koncertno proslavila 20-letnico izida albuma O-range.  Tinkara Kovač se s koncertom v Kinu Šiška, 26. oktobra 2024, vrača na velike odre z all star zasedbo. Prav ob 20. obletnici izida albuma O-range je povabila takratno zasedbo (Matej Mršnik, Peter Dekleva,
  • 26.03.2024
 • MIRANA RUDANA
  • OZADJE 40 LETNE KARIERE LEGENDARNEGA MIRANA RUDANA »Vzponi in padci so del vsake glasbene kariere, tudi Miran jih je imel veliko«             Sreda, 20. marca 2024 – Cineplexx Ljubljana Rudnik – premiera dokumentarnega filma AMEN Premiera dolgo pričakovanega dokumentarnega filma “Amen” je v sredo zvečer pretresla dvorano Cineplexx Ljubljana Rudnik. Občinstvo je bilo priča ganljivi osebni zgodbi in glasbeni
  • 26.03.2024
 • REGINA
  •   Z NOVIM GLASBENIM STILOM IN Z NOVO SKLADBO “TE PLAVE OČI”             Regina napoveduje nov projekt v stilu elementov bossa nove, jazza in sambe. Prva skladba, ki najavlja tudi njeno novo ploščo se imenuje Te plave oči, v kateri je čutiti nove, barvite in pozitivne ritme in vibracije.  Pesem Te plave oči je izjemna kombinacija prekmurščine, za katero
  • 26.03.2024
 • Laka
  • LAKA Z NOVIM SINGLOM  ‘MAMA’ IN NAPOVEDJO IZIDA ALBUMA ZA ZALOŽBO DALLAS RECORDS! »Ženske morajo končno prevzeti svet, saj so ga moški popolnoma uničili. Živele mame!’Elvir Laković je s skupino Laka za hrvaško založbo Dallas Records izdal nov singel in videospot “Mama” ter napovedal skorajšnji izid istoimenskega albuma “Mama”. Na albumu bo osem pesmi, ki jih je
  • 25.03.2024
 • SENDI
  •   SVET UTVAR       Sendi, danes uveljavljena pevka, priznana jazzistka in učiteljica petja, nam po nedavni uspešni vrnitvi na pop glasbeno sceno predstavlja novo skladbo Svet utvar. V času tehno pop vala je bila Sendi kraljica slovenskih diskotek, z njenim največjim hitom Nemirna kri je na mah osvojila plesni podij in radijske frekvence.Sandra Klemm – Sendi je pred
  • 19.03.2024
 • FLIRRT – OSTANI ZA VEDNO
  •  Ljubezen, glasba, koncerti – in vse, kar je vmes. Po hitih ‘Kometa’ in ‘Ko leživa’ pošilja Flirrt v radijski eter in svetovni splet novo pesem ‘Ostani za vedno’. Po seriji manjših razprodanih dvoran se skupina že konec aprila vrača tudi na največje odre. ‘Ostani za vedno’ na spletnih platformah—>       ‘OSTANI ZA VEDNO’ je nova pesem skupine Flirrt,
  • 19.03.2024

Naslednji EVENT

 • NAXATRAS
  • Četrtek, 26.10.2023 / Gala hala Škuc KSB & Društvo Kapa predstavljata: NAXATRAS (GR)           “All alone in this place of darkness I’m all alone in this place of darkness All alone I saw you were shining like a rainbow in my heart And all alone I saw dust of red all through my eyes” 1000Mods, Nightstalker, Tuber, Villagers of Ioannina City (tudi pri
  • 06.10.2023
 • IZŠTEKANIH 30
  • Legendarna glasbena oddaja Izštekani na Valu 202 letos praznuje trideset let. Vrhunec praznovanja bo 8. junija 2023točno ob 21.00 z velekoncertom Izštekanih 30 v ljubljanskih Križankah. Oder bo ob spremljavi izvrstnega sedemnajstčlanskega benda Smrdel Brothers Collective zavzelo petnajst eminentnih glasbenih izvajalcev, ki so tako ali drugače zaznamovali Izštekane. Že dolgo razprodani koncert boste lahko spremljali
  • 05.06.2023
 • PIVO IN CVETJE
  •  NA PIVO IN CVETJE PRIHAJA BONEY M! 14. – 16. julij 2023 @ Laško Rasputin, Ma Baker, Daddy Cool, Sunny, Brown Girl in the Ring, Kalimba de Luna, Belfast, Malaika, Hooray! Hooray! It’s a Holi-Holiday, Rivers of Babylon, Gotta Go Home, Papa Chico … so le največji hiti ene najuspešnejših plesnih pop skupin vseh časov, ki se lahko
  • 20.04.2023
 • HENRY ROLLINS
  • GOOD TO SEE YOU 2023 “Spoken word” nastop               Ne zamudite edinstvenega večera z enim najpomembnejših likov glasbene zgodovine! Punk rock ikona Henry Rollins, legendarni frontman Rollins Banda in Black Flag, igralec, pisatelj, aktivist in še kaj, nam bo ob prvem obisku Kina Šiška v enem svojih nepozabnih nastopov iskreno in brez dlake na jeziku govoril prigode iz svojega
  • 03.02.2023
 • Kino Šiška
  • ALO!STARI               Da bi razumeli fenomen Alo!Stari, moramo nazaj v preteklost. V zlate čase generacije, ki je odraščala s skejti v rokah, ko so se CD-ji in kasete še presnemavali, ko je bila moderna tehnologija še v plenicah. V tistih časih je svojo popularnost in mesto v svetovnem glasbenem mainstreamu dobivala tudi muzika z imenom skejt punk.
  • 06.09.2022
 • OFFLINE FESTIVAL
  • 5. in 6. avgust 2022, ZVEZDA FESTIVALA BO MEGAZVEZDNIK @ LIL PUMP                   Slovenija bo bogatejša za največji elektronsko- hip hop obarvan festival OFFLINE FESTIVAL, ki bo sprejel več kot 10.000 glavo množico. Zvezda festivala bo mega popularni hip hop zvezdnik LIL PUMP, najbolj vroče ime novega (t)rap vala, ki ima na YouTube na milijarde ogledov. Lil Pump Offline
  • 13.06.2022
 • GET TOGETHER
  • GET TOGETHER POWERED BY I FEEL SLOVENIA 3. – 5. JUNIJ @ Park Zvezda & Kongresni Trg, LJ Slovenija bo gostila novo svetovno atrakcijo!             V Ljubljani se bo od 3. do 5. junija odvijal atraktiven dogodek svetovne serije, katerega rdeča nit bosta breakdance in urbana plesna kultura, glavna atrakcija za gledalce pa svetovno prvenstvo profesionalnih breakdance plesalcev do 18. let. – Dogodek s
  • 17.03.2022
 • 7AM V IZŠTEKANIH
  • 14. Wmarca 2022 bodo Izštekani hrupni. Slovenskonemški duo 7AM bo svoj spevni, čustveno nabiti in ostri pank razvil v povsem nove razsežnosti. Glasbo bo izvajalo šest ljudi, trem električnim kitaram bodo zoperstavili godala, akustično kitaro in klaviature, hrupu pa milino, ki je v prikriti obliki muziki 7AM ne manjka. V živo ob 20.00 na programu
  • 14.03.2022
 • CIKEL INTIMNO AVGUSTA
  • Cikel Intimno svoj program iz julijskega letnega vrta podaljšuje še v Avgust!               Štirje intimni ponedeljki z žanrsko raznolikimi kantavtorji – 2.8., 9.8., 16.8, 23.8.2021 LETNI VRT GALA HALE Prvi avgustovski ponedeljek nam bo pomagala dočakati Muzikačaka, na drugem bo zagodel in zapel svoj temačni folk Gašper Letonja, sledila bo Katja Šulc z novim albumom, posvečenem Mehiki, zaključili bomo pa
  • 28.07.2021
 • GREMO NA MORJE
  • GREMO NA MORJE SO NAJLEPŠE PESMI ŽE NAPISANE 3 fotografija: Gašper Pintarič Več kot desetletje nazaj, natančneje leta 2008 je izšel album So najlepše pesmi že napisane. Album se je s svojimi trinajstimi, modernimi priredbami slovenskih zimzelenih zasidral na prvem mestulestvice najbolj prodajanih albumov in tam ostal kar 60 tednov. Skladba Vsak je sam pa najbolj predvajana skladba
  • 15.07.2021