Music24 - All day music

GALA HALA AKC METELKOVA MESTO – MESEC DECEMBER

Veseli december 2012

Sobota, 1.12.2012 ob 22h

CIGU MIGU live!: KAL (Rock’n’Roma/Srbija)

DJ BALKANSKA SISA

DJ BAYO

SELEKTOR DINARID

Decembersko ludilo začenjamo z live Cigu Migu edicijo, ki nam bo tokrat postregla s pravo poslastico – v goste smo v sodelovanju z Etno klubom Zlati zob povabili odlično srbsko zasedbo KAL!

KAL je urbani romski bend iz predmestja Beograda, ki je od leta 2006 odigral preko 400 koncertov doma in po svetu ter popolnoma navdušil tako klubsko kot festivalsko občinstvo. Skrajni čas, da zavzamejo tudi oder Gala hale!

Da pa se bo »đuskalo, pilo in veselilo« do ranih jutranjih, bodo, kot smo že navajeni, poskrbeli Balkanska Sisa, Dinarid in Bayo. Rakija, živa muzika, odlična atmosfera Cigu Migu večerov – ni da ni! Bujrum!

Vstopnina : 10 €, 6 € po koncertu

Sreda, 5.12.2012 ob 21h

KOČEVJE U LUBLAN’  – tradicionalni žur kočevskih študentov v Ljubljani

 NČ OD NČ
SELL OUT
KOSMATE DLESNI

Vstopnina: 3 € za člane KLUKŠ, 6 € za ostale

Četrtek, 6.12.2012 ob 21h  – dvatisoč12 – VLASTA POPIĆ (Hrv), GRRIZLI MADAMS (SI), KRIŠKE (Srb), DOT. (SI), IT’S EVERYONE ELSE(SI)

Tudi letos ekipa Specialka predstavlja nabor zasedb iz Slovenije in bližnje tujine, ki so aktivno zaznamovale že skoraj preteklo koledarsko leto. Vseh pet žanrsko raznolikih izvajalcev je letos izdalo odlične dolgometražne prvence in nase opozorilo s številnimi nastopi v živo.

Vlasta Popić iz Varaždina vztrajno nadaljuje svojo rokenrol misijo z albumom Za očnjake, zbirko udarnih garažnih uspešnic. Grizzli Madams so preverjeno dinamičen, gruvajoč stoner metal zapisali na svojo prvo veliko ploščo za Založbo Radia Študent. Žanrsko neomejeni Kriške iz Beograda so najnovejši dokaz, da srbska neodvisna scena vse bolj postaja dobrodošla institucija kvalitetne kitarske glasbe. Dot je producentka Nataša Muševič, pionirka slovenskega dubstepa in vsestranska umetnica, delujoča na relaciji Ljubljana-London. It’s Everyone Else pa sta s svojimi elektronsko eksplozivnimi himnami prekoncertirala ne le Slovenijo, temveč tudi Evropo in Balkan!

Pred, med in po koncertih Holo obseva plesišče z domačimi in tujimi uspešnicami iz leta 2012!

Vstopnina: 8 € z rezervacijo na www.galahala.com, 10 € na dan koncerta

Petek, 7.12.2012 ob 23h   –  ZELENO SONCE 64: Funk and Beyond
Glasbeni skrbniki:
DJ ANATOLY ICE (Funk and Beyond, Moskva, Rusija)
DJ BAKTO (Good Foot)
DJ UDO BRENNER (Zeleno sonce, Multipraktik)

Vizualni skrbnik:
FŠK (Zeleno sonce, Multipraktik)

Leta 2006 je v Moskvi DJ Anatoly Ice štartal oddajo „Funk & Beyond“, nekakšno Zeleno sonce moskovskega oz. kar ruskega prostora. Oddaja se v glavnem razprostira okrog funka, a občasno skrene tudi v tokove sorodnih žanrov, predvaja pa jo 10 ruskih radijskih postaj. Anatoly Ice je sicer vnet zbiralec plošč, DJ, radijski človek, organizator, promotor in protagonist moskovske funk scene, ki je v zadnjih letih dodobra utrla pot v slušne organe funkerskih glav. Prevrtel je vse pomembnejše ruske klube, tokrat pa se bo prvič pokazal ljubljanskemu občinstvu in poskrbel za plesno vročico v družbi Uda Brennerja in DJ Bakta. Če ste za dresscode pričakovali kučme, bele medvede, gangsterje ali kaj takega, vas moramo globoko razočarati. Dresscode je namreč klasični ruski ovratnik.

Vstopnina: 4 €(dresscode), 5 € do polnoči, 7 € (ostalo)

Dresscode: ruski ovratnik

Četrtek, 13.12.2012 ob 23h  –  POSLUŠALNICA 69: selektor OHOROHO

Gost decembrske poslušalnice je Rok Ogorevc a.k.a. Ohoroho, zbiratelj in selektor reggae glasbe iz Ljubljane, ki ga je v reggae vode morda nekoliko klišejsko potegnil Bob Marley z albumom ”Confrontation”, ki se je takrat distribuiral preko Jugotona. Pripada generaciji, ki je šla skozi vse vrste nosilcev zvoka od kaset in plošč do cd-jev. Na njegovih policah najdete predvsem črnsko glasbo (jazz, funk, hip hop, rap…), na koncu pa je v zbirateljstvu prevladal reggae v vsej svoji razvejanosti skozi ska, rocksteady, roots, dub, dancehall, ragga ipd. Nenazadnje je Ohoroho tudi »krivec« za dizajn večine naših letakov.  Spisek 69.albumov, iz katerih si boste lahko zmiksali svoj večer, najdete na www.galahala.com!

Vstop prost!

Petek, 14.12.2012 ob 22h  – REPETITOR (Srbija)

Promocijski koncert ob izidu nove plošče “Dobrodošli na okean” (Moonlee Records, 2012)

V zadnjih nekaj letih se je o malokateri novi skupini govorilo toliko, kot o beograjski post-punk senzaciji, ki si je z odličnim prvencem “Sve što vidim je prvi put” (Odličan Hrčak, 2008) ter zlasti s svojimi energičnimi koncertnimi nastopi v relativno kratkem času ustvarila zavidljivo mero fanov med raznorodnimi glasbenimi navdušenci. Ritem sekcija dveh deklet z metronomsko natančnostjo odmerja minimalistični in drveči zvočni pulz, ki daje prostor ostri kitari in zanesenemu vokalu. Iz post-punkovskih korenin se je razvil bend, ki s svojo ostrino in svežim pristopom fascinira še tako skeptičnega poslušalca. Repetitor koncertno že obredli celotno območje bivše Jugoslavije, nastopili pa so tudi že na vseh pomembnejših festivalih v regiji (Exit, Terraneo, Barufe, Rokaj, Lent, Kamfest, Sajeta…).
Repetitor bodo konec novembra za domačo neodvisno založbo Moonlee Recordsizdali dolgo pričakovno drugo ploščo Dobrodošli na okean, ki skupino prikazuje v še bolj energični, še ostrejši in zlasti zrelejši podobi. Z izidom nove plošče se Repetitor vračajo na koncertne odre, tako da se bo prvi promocijski koncert na domačih tleh zgodil v petek, 14. decembra v Gali Hali na Metelkovi, neposredno po njihovi krajši turneji po Nizozemski.

Pred in po koncertu: sukač plošč BIGor & Brian Emo

Vstopnina: 8€ v predprodaji (Gala hala na prireditvah, Trgovina Madness na Trubarjevi), 10€ na dan koncerta

Sobota, 15.12.2012 ob 23h  – ROOTSINSESSION & FRIENDZ: SOUNDSYSTEM SPECIALKA

BAGA SOUND (Tuzla/Bih)

ROOTSINSESSION SOUND (Lj/Slo)

Decembra sledi še ena Soundsystem Specialka, ki pa bo tokrat govorila bosansko. Prihajata stara frenda Baga Sound iz Tuzle, ki sta pod stropom Gale Hale prhutala že na Shishmish zabavi, na mikstejpu KUS KUS 5 pa priganjala »raja raja hoče kus kus«. Baga Sound je sicer reggae veja ekipe FM Jam iz Tuzle, kjer sta se našla Moonjah, vokalist skupine Defence, in pa Dj Soul, ki sta poleg večine balkanskih didžejev na mikrofonu spremljala tudi imena, kot so Benny Page, Big Bud, Danny Wheeler & MC Tali in Aries.

Sobotna Soundsystem Specialka ljubljanskih glasboljubcev vsekakor ne bo pustila lačnih. Saj veste – nema ljubavi u centru grada, al ima čevapa.

Roots Reggae, Dub, Jungle, Dancehall, Pull Up! and more…

Vstopnina: 7 €

Četrtek, 20.12.2012 ob 21h  – 2 MINUTI DO SODNEGA DNE : ZADNJI ŽUR PRED KONCEM SVETA!

IRON MEDIAN – Iron Maiden Tribute Band

AC/DC Cover Band

Nezadržno se bliža najbolj pričakovan in najbolj skrivnosten datum letošnjega leta, morda vseh časov – 21.12.2012! Datum, ki so ga napovedali že starodavni Maji. Le kaj nam sporoča njihov iztekajoči se koledar? Prihaja konec sveta? Bodo Satanove čete vkorakale na naše ulice? Se bo zgodila apokalipsa? Bo padel meteorit? Bo Nibiru posrkal Zemljo vase?

Kaj lahko storimo? Nič. Za vse je prepozno. Samo še zažuramo ga lahko zadnjič, na predvečer preroškega datuma, 20.12.! Da nam potem ne bo žal! J In le kaj bi bilo za poslovilni žur od tega sveta bolj primerno kot največje himne dveh največjih legend težkega rocka – Iron Maiden in AC/DC?! Sodni dan bosta na ljubljanski Metelkovi skupaj pričakali najvidnejši slovenski tribute skupini – Iron Median in AC/DC Tribute band.

Iron Median je peterica izkušenih glasbenih mačkov, ki so del svoje kariere zapisali čaščenju dediščine legend britanskega heavymetala Iron Maiden. Z izrazito natančnostjo, pristnim zvokom, bombastičnim nastopom ter nezgrešljivim hitovskim repertoarjem (Number Of The Beast, 2 Minutes To Midnight, Run To The Hills, Fear Of The Dark…) se čedalje bolj uveljavljajo kot najboljši približek originalu daleč naokrog in med fani Iron Maiden čedalje bolj pridobivajo kultni status. Še posebej zdaj, ko so na noge postavili prenovljenega Edota – »slovensko različico« maskote Iron Maiden Eddieja! Posebej za Metelkovo pa v repertoar prihaja še nekaj legendarnih novosti…

AC/DC cover band prihaja iz Postojne in prav tako že več let z uspešnicami, kot so Thunderstruck, Highway To Hell in Back in Black, navdušuje AC/DC fane po Sloveniji. Veljajo za najboljše posnemovalce legendarne avsrtalske hard rock skupine AC/DC.

»Če gre verjeti majevskim napovedim, da bo naslednji dan konec sveta, je prav, da apokalipso pričakamo skupaj z zadnjim žurom, preden gre vse k hudiču,« pravijo Iron Median. No, kaj pa če sveta kljub vsemu le ne bo konec? »Hja, nič – bo pa to le še eden od izgovorov za dober žur! Fajn se bomo imeli v vsakem primeru! J«

Pridite na Metelkovo – samo še 2 minuti nam je ostalo!

Vstopnina: 10 € v predprodaji, 13 € na dan koncerta

Predprodaja vstopnic: EVENTIM

Petek, 21.12.2012 ob 22.30  – RAPETEK EXTRA: EDO MAAJKA

EDO MAAJKA live! + FRENKIE (BiH)
DJ SOUL (FM Jam)

Edo Maajka, verjetno največja zvezda ex-yu hiphopa doslej, bo končno tudi v Ljubljani predstavil svoj novi, peti, za klasične raperje verjetno precej eklektični album „Štrajk mozga“, ki ga je zaplodil letos, po štirih letih studijskega premora. Novi album je ugledal luč sveta letos aprila, z bolj kot ne preverjeno produkcijsko ekipo (Koolade, Dash, Billy,…), v Ljubljani pa mu ga bosta pomagala predstaviti še njegova dolgoletna glasbena sopotnika in tuzlanska prijatelja – raper Frenkie in DJ Soul. Poleg novega albuma bo Edo pripravil tudi popotovanje po starih uspehih s prejšnjih albumov.

Vstopnina: 10 € v predprodaji (Gala hala na prireditvah), 13 € na dan koncerta

Sobota, 22.12.2012 ob 23h  – TETKINE RADOSTI – GALA BAL!

Prednovoletni bal jugo funk beat kompilacije Tetkine Radosti

Po praznovanju Dneva mladosti ekipa Tetkinih radosti spet vabi na Gala dogodek in na dozo jugo šika. Dedka Mraza bomo klicali s polnim kesonom funka, šlagerjev, diska, beata, soula, obskurne hipijade, izkrivljenih filmskih citatov, mehke avantgardne pornografije in deplasiranega ekonomsko propagandnega materiala vseh finih etiket Suzy, Helidon, Diskos, RTB in seveda ne pozabimo Jugoton!

Diskžokeji:

Bakto, Woo-D in Borka (Good Foot)

Vstopnina: 5 € do polnoči, 7 € kasneje

Ponedeljek, 24.12.2012 ob 23h  – CEKIJEVA BOŽIČNA EX-YU LUDARA

Rola: Ceki kralj!

Po vseh obilnih večerjah, darilih, obiskih in podobnih ceremonijah se ne spodobi it spat! V Gala hali nas na pravo praznovanje božiča v duhu enkratne in neponovljive glasbe s področja bivše Juge vabi Ceki. Obujte plesne čeveljce, pa gremo!

Pripravite se na ubijalsko plesno selekcijo v duhu “bratstva i jedinstva”: Disciplina Kitchme, EKV, Šarlo Akrobata, Buldožer, Oliver Mandić, Prljavo kazalište, Pankrti, Psihomodo pop, Zabranjeno pušenje, Bijelo dugme, Azra, Plavi orkestar, Dino Dvornik, Rambo Amadeus, Električni orgazam, Idoli, Denis & Denis, Videosex, Majke, Let 3, Dorian Gray, Haustor, Partibrejkers, Vještice, Paraf in še in še…..do zgodnjih jutranjih ur!

Vstopnina: 5 €

Petek, 28.12.2012 ob 23h  – POD PRITISKOM predstavlja: DISKONEKT!

MIQUE (Multipraktik)

OZO (Radio Nula, Good Foot)

ZHE (Good Foot)

WOO-D (Good Foot)

Vizualije: REX (Good Foot)

Pod Pritiskom v prednovoletni izdaji prireja diskodeličen odklop, priklon starošolskemu disku ob spremljavi sodobnih klubskih žanrov. Za gramofone smo postavili ekipo, ki bo posegla po funk, italo, elektro, space ter klasičnih disko ploščah, video pa smo prepustili montažnemu mojstru Rexu.

Vstopnina: 4 € do polnoči, 5 € kasneje

Sobota, 29.12.2012 ob 23h  – POZOR POZOR! GYPSY MASH UP!

DJ BAYO (Cigu Migu/SI)

DJ POZOR live! (Kokkodrillo sound/Madžarska)

HARIS PILTON (SI)

Zadnji večer ogrevanja pred novim letom nam v goste uleti DJ Pozor, ki nas bo razplesal s svojo  balkan,  balkanbeat,  gypsy in swing mešanico, s katere izpod njegovih prstov nastajajo odlični remiksi in mashupi v techno, electro in breakbeat maniri.  Večer bo otvoriL Haris Pilton, slovenski DJ, producent in MC, katerega stil lahko opišemo kot fuzijo ciganske glasbe, mešane z urbanimi beati in začinjene z vplivom reggae tradicije.  Zanimiva in predvsem unikatna mešanica daje občutek, da ste se znašli v zabavnem futurističnem rasta balkan pulp fiction Tarantinovem filmu. Konec letošnjega leta pričakujemo dvojni CD v sodelovanju z Gypsy Sound system in nekaj promocijskega materiala boste lahko slišali tudi v večeru, ki ga bo zaključil DJ Bayo v Cigu Migu maniri.

Vstopnina: 5 € do polnoči, 6 € kasneje

Ponedeljek, 31.12.2012 ob 23h – SAMI HITIČI

Na silvestersko noč vas ne bomo pretirano educirali in vam predstavljali neke nove muzike, saj to bolj ali manj uspešno počnemo ostale dni in noči, temveč bomo nahranili vaše sluhovode s hitiči iz glasbene zgodovine. Ne govorimo o instant štanc pop hitičih, ki so jih polne radijske postaje, marveč o komadih, ki so tako ali drugače pustili pečat v svojem glasbenem obdobju in izvirajo iz miljeja alternativne godbe. Komadi tuje in domače produkcije, ki po čemerkoli pozitivnem izstopajo, vas bodo izvabljali na plesišče, vas silili, da se derete refrene in vas opominjali na to, da zakladnica svetovne glasbe, ki ne bazira na klasični hitovski formuli, sploh ni tako ozka. Seveda pa za Novo leto pade še kakšna hitovska šmesnica izven konteksta alter godbe! Music policy: Nirvana, David Bowie, Beatles, Nick Cave, Prodigy,, Deee-Lite, Us3, Grace Jones, Rolling Stones, Faith No More, Fatboy Slim, Ray Charles, Aretha Franklin, Die Antwoord, Iggy Pop, Videosex, Joy Division, Johnny Cash, Sex Pistols, Cypress Hill, Madness, Beck, Radiohead, Rage Against the Machine, Smiths, Talking Heads, Chemical Brothers, White Stripes, Beastie Boys, The Cure, The Doors, Daft Punk, Depeche Mode, Jimi Hendrix, Yeah Yeah Yeahs, Arctic Monkeys, Franz Ferdinand…

Rola: Dedek mraz!

Vstopnina: 10 € v predprodaji (Gala hala na prireditvah – omejeno število vstopnic),

15 € do polnoči, 20 € kasneje

Zadnje NOVICE

 • Nina Badrić
  • Trojni razlog za veselje? Zahvala gre Nini Badrić! Nina Badrić je z izidom njene nove pesmi napovedala novi album.     Ena največjih pop zvezdnic Nina Badrić je v teh dneh svojim številnim oboževalcem pripravila kar trojni razlog za slavje! Nina je namreč izdala nov singel ‘#onokad’, ki napoveduje novi studijski album in veliki koncert v Areni Zagreb, ki
  • 20.06.2024
 • THE SIIDS
  • THE SIIDS kot posebni gostje nove londonske indie rock atrakcije LEAP          THE SIIDS | Kristina Barišić  Reški duo THE SIIDS, Darko Terlević in Stanislav Grdaković, sta svoja dva albuma z odličnimi kritikami, predstavila s fantastičnim koncertom pretekli mesec v Pogonu kulture na Reki. Prvenec “Brutalist” je končno zaživel na odru, skladbe z novega albuma “I I” pa
  • 20.06.2024
 • Balkan Boys
  • Balkan Boys feat. Tomy DeClerque imajo ‘Romantic moment’ je bila sprva mišljena za Evroviziji 2024, a je usoda hotela drugače.   Foto: Rok Šuster Klik, klik VIDEO.  “Glede na to, da ni bila sprejeta, smo si željo in sanje po takšnem festivalu uresničili kar sami. Posneli smo videospot in se tako približali festivalu. Pesem vas bo spomnila na čase,
  • 20.06.2024
 • Alya z
  • Alya z novo skladbo – Hvala ker si Alya nas je ob začetku letošnjega poletja presenetila z novo zelo živo skladbo in pripadajočim videospotom, ki nosi naslov Hvala ker si – glasbo za pesem je napisal Raay, besedilo pa Tadeja Hlebd Salobir. »Moja nova skladba govori o sveži ljubezni in o tem kako ti pozitivna naravnanost lahko
  • 20.06.2024
 • Glasbeni dan
  • V petek, ko praznujemo prvi poletni dan in najdaljši dan na severni polobli, po vsem svetu praznuje tudi glasba! Slovenija se že enajsto leto pridružuje svetovni pobudi Fête de la Musique. Letos se praznovanju pridružuje 25 mest, kar je tudi največ v zgodovini praznika glasbe pri nas.   Mesta: Ankaran, Izola, Koper, Piran, Portorož, Smokvica, Črnomelj, Dravograd,
  • 19.06.2024
 • Samantha Maya
  • Samantha Maya napolnila Zorico in v živo predstavila svoj novi album.        Včeraj se je v polni Zorici v Ljubljani odvil koncert pevke Samanthe Maye, ki je z gostjo Stello in v družbi svojega banda, predstavila debitantski pred kratkim izdani album Sofia. ‘Sophia’ na digitalnih platformah.              Foto: Luka KranjeMaja je Samantha Maya na albumu Sofia združila 9 avtorskih pesmi,
  • 18.06.2024
 • Luce
  • “Biraš nas” je novo avdio-vizualno delo Luce, ki predstavlja tudi njen zadnji album “Fragmenti”.           »Biraš nas je ena tistih pesmi, za katero sploh ne vem, kako je nastala. Spomnim se le, da sem bila takoj prepričana o refrenu, kar se ne zgodi pogosto, a ko se je to najboljši občutek na svetu. Kot mini katarza; preplavijo
  • 18.06.2024
 • BOOOM!
  • #italodisco: BOOOM! V PORTOROŽU Z THE KOLORS!Ta četrtek pa s Flirrti na že razprodanem koncertu v Khislsteinu. BOOOM! bodo 15. 8. v sklopu Portoroških noči nastopili z The Kolors, eno najbolj vročih italijanskih skupin, ki postaja evropska atrakcija s hiti, kot so ‘Italodisco’, ‘Karma’ in ‘Un ragazzo una ragazza’. Poleti bodo nastopili tudi v Riminiju in Milanu,
  • 18.06.2024
 • BosaZnova
  • BosaZnova sta spet na začetku! Nova skladba ‘Kot, da je prvič’ z albuma ‘Terapija za pare’.        Ah poletje. Sproščeni, brezskrbni dnevi so pred nami. Dnevi, ko smo še malo bolj navihani, še bolj zaljubljeni in še bolj se imamo radi. Tudi BosaZnova. Album ‘Terapija za pare’, ki sta ga BosaZnova izdala lani, skriva skladbo, ki od ostalih še
  • 18.06.2024
 • Vzrock
  • FANTJE, KI OBOŽUJEJO HARMONIKO IN ROCK Ljubitelji slovenske narodno-zabavne glasbe ime Vzrock že zelo dobro poznajo. Njihovi vikendi so namreč zasedeni z nastopi in kljub svoji mladosti so fantje že kar nekajkrat stali na največjih odrih širom Slovenije. Nik, Tilen, Nejc in Gašper pa danes med svoje poslušalce pošiljajo novo skladbo Jagode in med, za katero
  • 18.06.2024

Naslednji EVENT

 • NAXATRAS
  • Četrtek, 26.10.2023 / Gala hala Škuc KSB & Društvo Kapa predstavljata: NAXATRAS (GR)           “All alone in this place of darkness I’m all alone in this place of darkness All alone I saw you were shining like a rainbow in my heart And all alone I saw dust of red all through my eyes” 1000Mods, Nightstalker, Tuber, Villagers of Ioannina City (tudi pri
  • 06.10.2023
 • IZŠTEKANIH 30
  • Legendarna glasbena oddaja Izštekani na Valu 202 letos praznuje trideset let. Vrhunec praznovanja bo 8. junija 2023točno ob 21.00 z velekoncertom Izštekanih 30 v ljubljanskih Križankah. Oder bo ob spremljavi izvrstnega sedemnajstčlanskega benda Smrdel Brothers Collective zavzelo petnajst eminentnih glasbenih izvajalcev, ki so tako ali drugače zaznamovali Izštekane. Že dolgo razprodani koncert boste lahko spremljali
  • 05.06.2023
 • PIVO IN CVETJE
  •  NA PIVO IN CVETJE PRIHAJA BONEY M! 14. – 16. julij 2023 @ Laško Rasputin, Ma Baker, Daddy Cool, Sunny, Brown Girl in the Ring, Kalimba de Luna, Belfast, Malaika, Hooray! Hooray! It’s a Holi-Holiday, Rivers of Babylon, Gotta Go Home, Papa Chico … so le največji hiti ene najuspešnejših plesnih pop skupin vseh časov, ki se lahko
  • 20.04.2023
 • HENRY ROLLINS
  • GOOD TO SEE YOU 2023 “Spoken word” nastop               Ne zamudite edinstvenega večera z enim najpomembnejših likov glasbene zgodovine! Punk rock ikona Henry Rollins, legendarni frontman Rollins Banda in Black Flag, igralec, pisatelj, aktivist in še kaj, nam bo ob prvem obisku Kina Šiška v enem svojih nepozabnih nastopov iskreno in brez dlake na jeziku govoril prigode iz svojega
  • 03.02.2023
 • Kino Šiška
  • ALO!STARI               Da bi razumeli fenomen Alo!Stari, moramo nazaj v preteklost. V zlate čase generacije, ki je odraščala s skejti v rokah, ko so se CD-ji in kasete še presnemavali, ko je bila moderna tehnologija še v plenicah. V tistih časih je svojo popularnost in mesto v svetovnem glasbenem mainstreamu dobivala tudi muzika z imenom skejt punk.
  • 06.09.2022
 • OFFLINE FESTIVAL
  • 5. in 6. avgust 2022, ZVEZDA FESTIVALA BO MEGAZVEZDNIK @ LIL PUMP                   Slovenija bo bogatejša za največji elektronsko- hip hop obarvan festival OFFLINE FESTIVAL, ki bo sprejel več kot 10.000 glavo množico. Zvezda festivala bo mega popularni hip hop zvezdnik LIL PUMP, najbolj vroče ime novega (t)rap vala, ki ima na YouTube na milijarde ogledov. Lil Pump Offline
  • 13.06.2022
 • GET TOGETHER
  • GET TOGETHER POWERED BY I FEEL SLOVENIA 3. – 5. JUNIJ @ Park Zvezda & Kongresni Trg, LJ Slovenija bo gostila novo svetovno atrakcijo!             V Ljubljani se bo od 3. do 5. junija odvijal atraktiven dogodek svetovne serije, katerega rdeča nit bosta breakdance in urbana plesna kultura, glavna atrakcija za gledalce pa svetovno prvenstvo profesionalnih breakdance plesalcev do 18. let. – Dogodek s
  • 17.03.2022
 • 7AM V IZŠTEKANIH
  • 14. Wmarca 2022 bodo Izštekani hrupni. Slovenskonemški duo 7AM bo svoj spevni, čustveno nabiti in ostri pank razvil v povsem nove razsežnosti. Glasbo bo izvajalo šest ljudi, trem električnim kitaram bodo zoperstavili godala, akustično kitaro in klaviature, hrupu pa milino, ki je v prikriti obliki muziki 7AM ne manjka. V živo ob 20.00 na programu
  • 14.03.2022
 • CIKEL INTIMNO AVGUSTA
  • Cikel Intimno svoj program iz julijskega letnega vrta podaljšuje še v Avgust!               Štirje intimni ponedeljki z žanrsko raznolikimi kantavtorji – 2.8., 9.8., 16.8, 23.8.2021 LETNI VRT GALA HALE Prvi avgustovski ponedeljek nam bo pomagala dočakati Muzikačaka, na drugem bo zagodel in zapel svoj temačni folk Gašper Letonja, sledila bo Katja Šulc z novim albumom, posvečenem Mehiki, zaključili bomo pa
  • 28.07.2021
 • GREMO NA MORJE
  • GREMO NA MORJE SO NAJLEPŠE PESMI ŽE NAPISANE 3 fotografija: Gašper Pintarič Več kot desetletje nazaj, natančneje leta 2008 je izšel album So najlepše pesmi že napisane. Album se je s svojimi trinajstimi, modernimi priredbami slovenskih zimzelenih zasidral na prvem mestulestvice najbolj prodajanih albumov in tam ostal kar 60 tednov. Skladba Vsak je sam pa najbolj predvajana skladba
  • 15.07.2021