Music24 - All day music

KRANJSKI TRAINSTATION SUBART PO NEKAJMESEČNI PAVZI PONOVNO ODPIRA SVOJA VRATA

Kranjski Trainstation SubArt je po nekajmesečni pavzi ponovno odprl svoja vrata! Ker sam prostor obrača nov list v svojem delovanju in ker so se okoliščine funkcioniranja v preteklih letih nekoliko spremenile, so se odločili za spremembo njegovega imena. Nekdanjemu Trainstation Squatu so tako spremenili naziv v Trainstation SubArt, saj ga že nekaj časa upravlja ravno istoimensko Kulturno Umetniško Društvo – SubArt. Sprememba imena ni drastična, je pa bila potrebna zaradi pomenske neustreznosti prejšnjega. Vse ostalo pa ostaja kot doslej – številni zanimivi koncerti, brezplačne izobraževalne delavnice in predavanja, art kino Kinofobia in še in še.


Program za marec:

04.03. Free Reggae Night: Freedom Fighters Sound, Kalambasstik Sound, Jahklin Selecta
05.03. Underground Impro: Črni Humor (KUD KIKS)
05.03. Iamdisease, Ponor
11.03. Temačnica No.2 (Vibe Department)
12.03. Jardier, Daniel Vezoja
13.03. Ozric Tentacles, Project RnL
18.03. Werefox
19.03. Stare Device, Guilty Of Joy
26.03. Vasko Atanasovski Trio

4.3. Free Reggae Night: Freedom Fighters Sound, Kalambasstik Sound, Jahklin Selecta

Reggae večeri se nadaljujejo, tokrat z nami Matjaž Marinič iz ekipe Freedom Fighters Sound, Kalambasstik Sound in Jahklin Selecta.

Ekipa Freedom Fighters Sound prihaja iz Kopra. Nastopali so že po vsej Sloveniji, Hrvaški, Italiji, Avstriji in Nemčiji ter na večih festivalih in paryijih kot so Overjam International Festival, South Park, Jungle Flash … Njihovi seti pa so sestavljeni iz različnih reggae žanrov, od rocking roots reggae, new roots, digital-steppa, dancehalla do ragga jungle.
Kalambasstik Sound (reggae/dub/reggaestep)
Jahklin Selecta prihaja iz Kopra. Glasba ga spremlja že od otroštva, ukvarjal se je z igranjem kitare, pot pa ga je nato hitro zanesla v reggae vode in tako je postal del obalne roots/reggae/dancehall platforme Jamcoast. Njihov namen je preko glasbe širiti ideje svobode, ljubezni, enakosti in ustvarjati pozitivno energijo. Jahklin je kot selektor prvič nastopil leta 2011, od tedaj naprej pa se njegovo glasbeno delovanje širi. Sodeloval je z: Overjam International Reggae Festival, Freedom Fighters Sound, Total Destruction Sound, Kalambasstik Sound, Dubsystem Sound, Dj PeteRoots Dj Verso, Rockers Dub Master Soundsystem, Dj Bombo, Mr. Skavillage & Vivi Selectress, Max RubaDub, TminTafari Sound …

Vstop prost!

5.3. Underground Impro: Črni Humor (KUD KIKS)

5. marca je svetovni dan impra! Ob relativno istem času, se bo po celem svetu zgodilo na stotine impro predstav različnih impro gledališč.

In pri KUDu KIKS so se na ta dan odločili proslaviti eno izmed najbolj svobodnih gledaliških oblik, z najbolj svobodnim stilom humorja – črnim humorjem.

Prispevek: 5 € / 4 € za člane KŠK

5.3. Koncert: IAMDISEASE, PONOR

Moonlee Records predstavlja dvojni hardcore udarec s primorskimi sludge/hardcorovci Iamdisease ter zagrebškimi mračnjaškimi hardkorovci Ponor. Žanrsko precej sorodna benda, katerih podobnost je tudi bogata zgodovina članov bendov (Man In The Shadow, Low Punch, The Hoax Problem, Elodea vs. Senata Fox, Amok, Storms, Sentence). Žgalo bo!

Primorski hardkorovci Iamdisease so vse prej kot novinci na domači glasbeni sceni, saj so se kalili v zasedbah kot so Man In The Shadow, Low Punch, The Hoax Problem, Elodea, Kennyball Smith in A Murder Theory. Iz tako raznolikega nabora bendovskih izkušenj so Iamdisease izoblikovali svojo lastno mešanico mračnega in udarnega hardcore zvoka, ki se pogosto sprehodi v metal, crust in sludge vode, vse skupaj pa so dodatno začinili z besedili, ki tematizirajo temnejšo stran človeške narave in negativne pojave današnje informacijske družbe. Na koncertu se tako nadejamo dobre doze natančno odmerjenih ritmov in bas linij, hrupnih in mračnih kitarskih rifov z disonantnimi melodičnih prehodov ter grobega, besnečega vokalnega izraza, ki skuša ujeti trenutne občutke jeze in jih prevesti v angažirano nadiranje poslušalstva.
Ponor je štiričlanski hardcore bend iz Zagreba, katerega sestavljajo stari mački zagrebška hardcorepunk scene, ki so igrali tudi v skupinah Senata Fox, Amok, Storms, Sentence, Gardens Of Hiroshima, Don’t Mess With Texas… Zvočno skupina združuje in išče najboljše ravnotežje med  hardcore, punk in metalskimi prijemi, zaradi česar jih mnogi primerjajo s skupinami kot so Integrity, Rise And Fall in Tragedy. Brzinsko, udarno, mračnjaško.

Prispevek: 4 €

11.3. Temačnica No.2 – QUAKE (Vibe Department)

Vibe Department Official in TrainStation SubArt predstavljata Temačnico no.2, epizoda QUAKE, žur s prevezo za oči.

Prvi elektronski dogodek v novi eri Traina, bo zaznamovala transcendenca v okolje legendarne streljačine QUAKE. Glavna gosta prihajata s totega mariborskega konca, čuj. Ob setu Bass Fightersov, v zasedbi THEEJAY-a in J SPENCAH-a, vam bo besedna zveza Gotof je! dobila pravi pomen, pomen pa vam bo v možganskem deblu do konca ferderbal bradati mož trancerskega podzemlja – NECROPSI.

Na pričujoče prizorišče bodo za tem vstopili še nevrokirurgi Vibe kruja, vsak s svojo deep, nevro, jump up, drumstep, breakbeat MRI sliko možganov.

Za headshote bodo skrbeli:
Theejay & J Spencah (Bass Fighters)
W.G: My Hell Jackson (Vibe Department)
Erma (Vibe Department)
Keeshobran (Vibe Department)
Tmau (Vibe Department)
Necropsi

Video projekcije: VJ Dimension (Vibe Department)

Prispevek: 5 €

12.3. Koncert: JARDIER, DANIEL VEZOJA

Jardier je na sceni relativno nov, dinamičen ter organsko zveneč indie rock band, katerega glasba sega od melanholičnih melodij pa vse do močnejših ritmov, pri čemer je v ospredju pevčev izrazit vokal.

Skupina je s producentom Zedom posnela studijski prvenec z naslovom »Seasons«, ki je izšel konec oktobra 2015. Z albuma so izšli že trije singli: Pieces, Sailor in Core.

Zasedba:
Alex Raztresen (vokal, kitara)
Borut Perše – Hefe (kitara)
Dejan Slak – Sleyk (bas, vokal)
Jure Pohleven – Pklevn (synth, kitara, vokal)
Andrej Zavašnik – Zava (bobni)

Na koncertih se jim bo kot gost pridružil Daniel Vezoja, kantavtor, ki je novembra lani objavil prvi single »I Hope The Wind Knows«. Na koncertih bo v intimnem, solo akustičnem formatu predstavil komade iz svojega prvega solo albuma, ki ga je lani s producentom Gavinom Glassom posnel v Dublinu in bo izšel v drugi polovici letošnjega leta.

13.3. Koncert: OZRIC TENTACLES, PROJECT RNL

V Kranj se ponovno vrača legendarna psy rock zasedba Ozric Tentacles!

Ozric Tentacles ali skrajšano “The Ozrics”, so nastali leta 1983, v britanskem mestu Somerset in do leta 2011 izdali kar 20 studijskih albumov. Zasedba, ki si je sčasoma pridobila kultni sloves, saj je ravno zaradi vztrajne nenaklonjenosti samopopularizacije, pravzaprav dosegla podvig in do tega dne prodala preko milijon albumov. Edini originalni član je danes v zasedbi kitarist Ed Wynne, ki je skupino tudi ustanovil!

Ozric Tentacles je skupina, ki jo je žanrsko nemogoče opredeliti, krasi jo značaj absolutno edinstvene glasbene forme, neobremenjenega plutja skozi svobodnjaštvo zvočnega eksperimentiranja, močan dotik spontanega in nepredvidljivega razvoja dogodkov ter čarobni dotik edinstvene magije, ki jo skrerira skupina na odru in te posrka v paralelni svet.

Ed Wynne – kitara, klaviature
Brandi Wynne – bas
Silas Wynne – klaviature
Balázs Szende – bobni
Kot predskupina bodo nastopili progresivni rockerji Project RnL iz Izralela.
Prispevek: 13 € / dan koncerta (rezervacij ni)

18.3. Koncert: WEREFOX

Prekmurski alternativci Werefox so z videospotom za novo skladbo »Triads« napovedali svoj drugi studijski album »Das Lied der Maschinen«, ki je izšel v začetku februarja 2016 pri neodvisni založbi Moonlee Records.

Werefox so alter rock kvartet iz Prekmurja, ki mu ne manjka glasbenih referenc (Psycho-Path, Manul, Kleemar, Sphericube, Lollobrigida), nase pa so opozorili že s studijskim prvencem »I Am Memory« (God Bless This Mess, 2013). Za skupino, ki ji kritiki pravijo, da postavlja mejnike v alternativnem rocku, bi lahko poetično rekli, da se napaja iz različnih žil rocka in brez konkurence servira glasbo na seksi ubijalski način.

Zasedba:
Melée – vokal
Sašo Benko – kitara, spremljevalni vokal
Manuel Hahn – bas, spremljevalni vokal
David Halb – bobni, spremljevalni vokal

Prispevek: 4 €

19.3. Koncert: STARE DEVICE, GUILTY OF JOY

Stare Device so nov glasbeni projekt Marka Slokarja, sicer gonilne sile in večinskega avtorja legendarne slovenske heavy metal zasedbe Requiem. Na odru mu družbo delajo še vokalist Jurij Čotar (ex-Shutdown), kitarist Domen Lahajnar (ex-Shutdown), bobnar Matjaž Winkler (Keller, ex-Shutdown, ex-EstWind) in basist Jani Lah, ki jim prav tako ne primanjkuje izkušenj in glasbene kilometrine. Njihovi koncerti so nabiti s čustvi in nostalgijo, saj lahko v akustični preobleki prisluhnete številnim uspešnicam iz bogate diskografije skupine Requiem, kot so Amsterdam, Stare device, Zvezdno nebo, Kaja, Križarji, Čarovnice, Slovenska… in druge.

Guilty Of Joy je rock zasedba na relaciji Kranj-Ljubljana-Litija, ki so jo maja 2014 ustanovili štirje glasbeniki s podobnimi pogledi na glasbo. Vsak od njih v skupino prinaša tudi raznolikost, katere končni rezultat je homogena in udarna glasbena celota, ki je ni mogoče pripisati samo enem žanru. Skupino sestavljajo Jan Merčon (vokal), Žiga Jerič (kitara), Jure Jelovčan (bas) in Rok Zaplotnik (bobni).

Prispevek: 6 €

26.3. Koncert: VASKO ATANASOVSKI TRIO

Zasedba treh izjemnih mednarodno uveljavljenih slovenskih glasbenikov z Vaskom Atanasovskim na čelu je spomladi 2012 izdala znameniti album »Come To Me«, še precej pa je svež tudi njihov album »Feel«. Obe izdaji sta prejeli izjemne kritike in močno zaznamovali Slovenski in tudi tuji glasbeni prostor.

Poleg številnih gostovanj na Hrvaškem in v Srbiji, je zasedba izpeljala kar dve koncertni turneji v oddaljeni Kitajski, lansko jesen pa so se podali v London, Nemčijo ter daljšo turnejo po Argentini. Ekstatičnost, energičnost, eklektično mešanje glasbenih stilov in brezkompromisnost, so znane značilnosti njihovih nastopov, ki nikogar ne pustijo hladnega ali brezbrižnega. Živahni ritmi nas hitro pokličejo k plesu. Besedila v angleščini, srbohrvaščini in slovenščini so v glavnem ljubezenska, navdihnjena s humorjem in z izvirnimi, duhovitimi metaforami.

Trio, ki ga sestavljata še virtuoz na bobnih in tolkalih Marjan Stanič ter izjemen, eklektičen kitarist Dejan Lapanja, praznuje pet let svojega obstoja in izdajo svojega tretjega albuma. Avtor glasbe in besedil, Vasko Atanasovski, ki ga sicer poznamo po sodelovanjih s svetovno znanimi glasbeniki (Hindi Zahra, Living Colour, Vlatko Stefanovski…), mojstrskem pristopu do vseh glasbenih stilov ter po izjemnem glasbenem opusu in izvirnosti, je s svojo glasbo prepotoval že precejšenj del sveta.

Do sedaj je izdal že 12 albumov, ne dolgo nazaj pa je največja založba na balkanu, Croatia Records, izdala album ‘Best of Vasko Atanasovski’, kar ga kot slovenskega glasbenika postavlje med zelo redke izbrance, saj je poleg legendarnih Buldožerjev, edini s takšnim ugledom.

Zasedba:
Vasko Atanasovski – vokal, saksofon, flavta
Dejan Lapanja – kitara
Marjan Stanić – bobni in tolkala

Prispevek: 10 €
Razpis za 2. SubArtov filmski festival

Leto je naokrog in Društvo SubArt v sklopu projekta Kinofobia ponovno išče najbolj odbite, aktualne, družbenokritične, politične, eksperimentalne, poučne, umetniške, animirane, glasbene, športne, zabavne… skratka čim bolj raznolike kratke, dolgometražne in dokumentarne filme, ki jih bomo 2. teden v maju v sklopu TEDNA MLADIH 2016 predvajali v Vovkovem vrtu v Kranju.

Več si lahko preberete na tej povezavi: FB

Zadnje NOVICE

 • Koala Voice
  • Koala Voice s tretjim singlom napovedujejo nov album.             Kot povedo Koala Voice, je: »Spaghettification vesoljska, plesna pesem, ki sprašuje, komu je smiselno nameniti čas, koga spustiti blizu, kaj je resnično, kdo je »fake«. Skladba izraža zavedanje, da smo dovolj že sami, toda ko smo skupaj ter si delimo vzpone in padce, so nekatere stvari preprosto lažje.« Video
  • 18.06.2021
 • Vesna Kovač
  • Skladba ‘Divje srce‘ za vse samozavestne ženske! Vesna Kovač predstavlja avtorsko skladbo ‘Divje srce‘.             ‘Divje srce’ je skladba, ki opogumlja; je ritmični pop rock komad, ki pripoveduje o samozavestni, včasih tudi predrzni ženski, ki ve, kaj hoče. In prve korake dela sama! Predstavlja zgodbo o ženski, ki ima divje srce, ne ovinkari in je odkrita. Vesna Kovač,
  • 18.06.2021
 • Martina Majerle
  • Vrijeme je na našoj strani Martine Majerle, sicer tudi slovenske predstavnice na Pesmi Evrovizije 2009 s skupino Quartissimo, kot tudi izvajalke priljubljenih radijskih uspešnic, kot sta “Čokolada in vanilija” in “Luna nad obalo”.               (FOTO: Majerle Music) Martina Majerle predstavlja svojo čisto svežo plesno skladbo ‘Vrijeme je na našoj strani’, s katero se je predstavila na prestižnem mednarodnem tekmovanju Kenga Magjike, video…
  • 18.06.2021
 • Nina Pušlar
  • Nina Pušlar je bila največkrat predvajana izvajalka na slovenskih radiih, skladba ‘Svet na dlani’ pa največkrat predvajana slovenska pesem v letu 2020. Na ekskluzivnem koncertu v Postojnski jami, s katerim začenja poletno turnejo, bo Nina v nedeljo, 20. 6. zvečer prvič za širšo javnost v živo izvedla tudi novo pesem ‘Tople oči’.                   foto: IPF IPF – Zavod za uveljavljanje pravic izvajalcev in proizvajalcev fonogramov Slovenije je
  • 17.06.2021
 • JACUZZY KRALL
  • JACUZZY KRALL predstavlja videospot za nov single PREPROSTO Preprosto vzameš izraznost in moč giba v prostoru. Pred kuliso črne snovi preprosto dodaš element klasike z godalnim kvartetom, ter preprosto globoko filozofsko sporočilno poetiko, vtkano v hipnotično linijo. In si hkrati odmev in si šepet in krik. Iskren, živ, gol, preprost. Vsak izmed nas je.                 Ideja za videospot
  • 17.06.2021
 • CAMBI. in TBF
  • CAMBI. in TBF združujejo nemogoče: poglejte videospot za pesem “Bambina mia”, v katerem se je zopet znašel tudi Dino Rađa – na klopi!               Foto | Šime Bilić in Franko Kelam Če želite izvedeti, kaj je glavni junak predlagal svoji punci, si morate pogledati videospot za novi singel skupine CAMBI., ki tokrat nastopa v duetu s hip hop legendami, splitskim TBF-om. Žensko plat
  • 17.06.2021
 • Simon Vadnjal
  • ‘ODPRI SRCE’ OSVAJA LJUBLJANSKE ULICE. Simon Vadnjal je te dni na ulicah starega mestnega jedra v Ljubljani ustvaril pravi poletni žur! Potekalo je namreč snemanje novega videospota za njegovo najnovejšo rock uspešnico ‘ODPRI SRCE’ pri katerem pa so lahko tokrat sodelovali prav vsi. Najdete med njimi kak znan obraz?   Prvi vikend po sproščanju ukrepov je bila Ljubljana
  • 16.06.2021
 • Skupina Victory
  • Skupina Victory z novo skladbo in videospotom ‘VESEL’.           Skupina Victory je v teh vročih dneh v svet poslala novo skladbo ‘VESEL’, ki je s svojo pozitivno energijo kot naročena za poletni čas, danes pa predstavljajo tudi njen videospot. Vabljeni k ogledu PREMIERE ob 12. uri na njihovi uradni YouTube strani. OGLED VIDEOSPOTA Vsi verjetno še kako dobro poznamo
  • 16.06.2021
 • KATARINE MALE
  • DRUŽBENI EKSPERIMENT KATARINE MALE Pred tedni se je po večletnem premoru na radie že vrnila s pesmijo ‘Grem sam naprej’, zdaj pa Katarina Mala predstavlja še video, ki je nastal pod režijsko taktirko Vena Jemeršiča, posnetke zanj pa je prispevalo tudi pol stotnije oboževalcev.           Potem ko je prekinila triletni glasbeni post in na radie že razposlala novo pesem ‘Grem sam naprej’, ki
  • 15.06.2021
 • Ekvorna
  • Predstavlja svoj drugi singel – Mi smo eno!                 Pevec in kitarist skupine – Tit Potecin je o skladbi in njenem pomenu povedal: »Pesem Mi smo eno prinaša upanje in s svojim sporočilom navdihuje k dajanju in sodelovanju. Več kot damo, več dobimo. Ko se sprejemamo, razlike med nami postanejo darila in priložnosti za rast. Z močno
  • 15.06.2021

Naslednji EVENT

 • SMILE NATION LJUBLJANA
  • 24. 6. 2021 * 15h – 24h @ Stadion Ilirija, LJ ŠPORTNO-ZABAVNI DOGODEK LETA 2021 Največji najavljeni zabavni dogodek v EU ta hip! Lani je evropska festivalska industrija spremljala posebno koronsko-varno izdajo festivala Smile, o kateri so poročali številni tuji mediji, letos pa se Ljubljana utrjuje na sceni z največjim pokoronskim športno-zabavnim dogodkom s top svetovnimi glasbenimi zvezdami.   KJE? LJUBLJANA, STADION ILIRIJA KAJ? ZABAVNE ŠPORTNE AKTIVNOSTI IN
  • 18.06.2021
 • Smile Ljubljana
  •             Potem ko je v sklopu petih Tuševih tekov barv gostila nekatera največja imena svetovne elektronske, pop in hip hop scene ter postavila Ljubljano na svetovni festivalski zemljevid, je organizacija KO Events v leto 2020 vstopila z novim konceptom Smile Ljubljana. Festival nove generacije boste zaradi korone lahko spoznali naslednje poletje, so pa zato prekaljeni ustvarjalci nepozabnih
  • 12.08.2020
 • Peti inu obstati
  • Od Turjaka pa do Kolpe se na začetku poletja ne bo dogajalo veliko. Koronska kriza je pustila svoj davek in ljudstvo je že lačno kulture. In na Rašici pri Velikih Laščah, kjer se je rodil oče slovenskega jezika Primož Trubar, se bo začelo. Če kaj, je ena od dobrih stvari, ki smo se je zaradi krize
  • 23.06.2020
 • SiTi Teater
  • 1NA1@ SiTi Teater BTC, LJ  //  22. 12. 2019 – 27. 5. 2020 ekskluzivna prepletanja glasbenih mojstrov ena na ena PO GUŠTIJU vs TOMIJU PREDČASNO 2X RAZPRODANA ŠE HAMO vs TOKAC SLEDIJO PA ŠE TRIJE UDARNI USTVARJALNI PARI: ŠTRAS (MRFY) vs. MANCA TRAMPUŠ (Koala Voice) ANDREJ ŠIFRER vs. MANCA BERLEC SAŠA VIPOTNIK (Neomi) vs. ALEKSANDRA ILIJEVSKI (Pliš)         1NA1 je nov ekskluzivni glasbeni cikel v SiTi Teatru BTC,
  • 14.01.2020
 • IZŠTEKANI ČEDAHUČI 2.0
  • Radio Slovenija – VAL 202, torek 19.11.2019 ob 22.30.       Izštekati se pomeni narediti novo verzijo samega sebe. Vodilni slovenski folkrokerji so stvar vzeli resno in dobesedno. V oddaji bodo prvič predstavili Čedahuči 2.0. Pravi mali orkester, skupaj z gosti jih bo kar 22. Karavano bodo sestavljali številni nekdanji člani, godalni kvartet in Rudi Bučar, ki se
  • 18.11.2019
 • Blues Etno Festival 2019
  • Zagorje Blues Etno Festival #6 (04. – 08.11.2019.). Sv. Križ Začretje, Zabok, Krapinske Toplice, Klanjec.       Zagorje Blues Etno Festival je zauzeo poziciju na paleti zagorskih događaja koji se ne propuštaju. Ono što mu daje izuzetnu vrijednost je fokus na kvaliteti. Prvih pet izdanja festivala polučila su odličnu posjećenost, pozitivne i motivirajuće reakcije publike i izvođača pa iste reakcije očekujemo i
  • 01.11.2019
 • #FUKSi 2019 na valovih
  • OGREVANJE Z URBANIMI AKTERJI Dober teden dni pred 3. Festivalom urbane kulture Slovenija – #FUKSi 2019, ki ga bodo razgibali Röyksopp, David Morales, Sladica, Klemen Klemen, Marina Martensson … so organizatorji gostili tradicionalno druženje z ustvarjalci dobrih urbanih zgodb. Tokrat ob in na Ljubljanici.           SVEŽI USTVARJALCI URBANIH ZGODB Urbani utrip na ljubljanski Špici je včeraj ponudil kar nekaj
  • 23.08.2019
 • Tobačna predstavlja
  • JUNIJ 2019 V TOBAČNI   Red Bull Factory Festival * The Most Unusual Garden * Poletna 10ka v Tobačni Jack Up The Volume * Svetovni dan kumare * cilj projekta #StandUpMaratonec 36H * BATISTA CADILLAC * CHERRY WINE: Amy Winehouse Tribute FAKE ORCHERSTRA: Billy Holiday Tribute * HABITS * HANKY PANKY JURE LESAR * KLINAC * LENI KRAVAC * MATTER *
  • 15.06.2019
 • URBANO @ Ljubljana
  • URBANO UTRIPANJE V PRESTOLNICI         V sklopu Festivala urbane kulture Slovenija – #FUKSi 2019 je ljubljanski park Tabor včeraj gostil ogrevalni dogodek, s sejmom malih umetnin, zeleno modno revijo, domačo in indijsko ulično kuhinjo, spopadom plesalcev ter medgeneracijskim druženjem.   Po lanski premieri je aktivno sončno popoldne v parku sredi prestolnice tudi letos pritegnilo lepo število družabnih meščanov in
  • 07.06.2019
 • TUŠEV TEK BARV
  • ZA 5 LET 5 TOP 100 ZVEZD Vse kar morate vedeti o zvezdniških didžejih, ki vas bodo zabavali na TTB5! Do 21. junija in 5. Tuševega teka barv na Kardeljevi ploščadi v Ljubljani sta ostala le še dobra dva tedna. 10.000 tekačev je vstopnice za najbolj pisan tek ob koncu šolskega leta razgarabilo že pred meseci, bo
  • 07.06.2019