Music24 - All day music

KUD BELA KRAJINA predstavlja: SCHENGENFEST 2013

FESTIVAL ZVOKA, SONCA IN ZABAVE SCHENGENFEST 2013

Schengenfest 2013 

»VEDNO VEČJI, VEDNO BOLJ SEKSI.«

Od petka, 2. 8. do nedelje, 4. 8. 2013, Vinica, Bela krajina

GLAVNI ODER:

SKUNK ANANSIE (VB),

PLAVI ORKESTAR (BiH),

GENTLEMAN & THE EVOLUTION (Nem),

TRIGGERFINGER (Be),

DUBIOZA KOLEKTIV (BiH),

PARTIBREJKERS (Srb), DENIS & DENIS (Hr),  HLADNO PIVO (Hr),

MI2 (Slo), NIET (Slo), PERO LOVŠIN & ŠPANSKI BORCI (Slo),

UROŠ PERIĆ & THE BLUENOTE QUARTET &

THE PEARLETTES (Slo),

GUŠTI (Slo), DISKOBAJAGI (BiH), S.A.R.S. (Srb),

MANOUCHE (Slo), SAUSAGES (Slo), HAPPY OL’McWEASLE (Slo),

LOS EXPLOSIVOS (Meh), FIREFLY (Slo), IMSET (Slo), BOTTOMLINE (Slo),

KILL KENNY (Slo) …

ELEKTRONSKI ODER:

PENDULUM DJ SET & VERSE (VB), DAVID MORALES (ZDA), JOACHIM GARRAUD (Fra), ATFC feat. LISA MILLETT (VB), CHRIS LAKE (VB),

PETE JORDAN (VB), VANILLAZ (Slo), HEX (Slo), MAGIC JAY (Slo), EXO BELTRAM & FRIENDS (Slo), THEEJAY (Slo), HIGH ON HEELS (VB), BALEARIC ELEGANCE (Slo) …

SCHENGENFEST 2013 – LETOS NAJVEČJE ZVEZDE FESTIVALA:

SKUNK ANANSIE, GENTLEMAN & THE EVOLUTION, PLAVI ORKESTAR, TRIGGERFINGER, DUBIOZA KOLEKTIV, PARTIBREJKERS … IN NA ELEKTRONSKEM ODRU DAVID MORALES, PENDULUM DJ SET & VERSE, CHRIS LAKE …  KAMPIRANJE GRATIS! VSTOPNICE DO 19. 6. 2013 CENEJŠE!

Z nezadržno naglico se bliža letos že šesti Schengenfest, ki prinaša izbor odličnih glasbenih skupin in didžejev na kar treh odrih, letos večjih kot kadarkoli doslej. V Vinici v Beli krajini boste med 2. in 4. avgustom 2013 deležni glasbenega razvajanja ob številnih spremljevalnih dejavnostih, veliko več kot prejšnja leta. Čakajo vas kar tri dni skrajnega uživanja v Krajinskem parku Kolpa, ki se ponaša s prekrasno naravo in reko Kolpo, v kateri se lahko do mile volje kopate in čolnarite. Vse to se ponuja do 19. 6. 2013 po nižji ceni, da pa vas organizatorji radi razvajajo, pa poleg nizkih cen bogatega izbora hrane in pijače, saj boste imeli na voljo tudi kamp trgovino, ponujajo tudi povsem zastonj tridnevno kampiranje, karje že redkost na festivalih! Festival zvoka, sonca in zabave bo tako tudi letos poskrbel za novedogodivščine, ki bodo prav gotovo lahko pozitivno vplivale na vaše življenje, saj se na festivalu srečujejo mladi in mladi po srcu iz vse Slovenije in vedno več iz tujine, vse pa druži veliko dobre volje, želje po kvalitetni zabavi in pozitivna energija. Da pa bo te v izobilju, bo prav gotovo pripomogel bogat glasbeni program za vse okuse. Festival, ki se je v minulih petih letih razvil v največji »kamping pop rock« festival v Sloveniji, bo tudi letos postregel z odlično bero nastopajočih, kot tudi še bogatejšim spremljevalnim programom kot prejšnja leta.

In raje ne seštevajte, koliko bi vas stalo le tridnevno kampiranje, kaj šele koncerti glasbenih skupin na samostojnih koncertih – odpravite se na najbolj nor festival letošnjega poletja – Schengenfest 2013! Kjer so sonce, glasba in sproščena zabava doma in tam je lahko vaš dom vse 3 dni! Vedno večji, vedno bolj seksi, Schengenfest 2013!

BOGAT GLASBENI PROGRAM

Poznavalci kvalitetne rock glasbe zagotovo poznajo svetovno znane Skunk Anansie, predstavnike brit, ali kot sami radi rečejo »clit« rocka, ki so s svojim prepoznavnim zvokom orali ledino številnim sorodnim skupinam in v svojem zvoku kombinirajo metal, rock in punk rife, nikakor pa jim ni tuj zvok melodičnih balada, vse skupaj pa vmeščajo v svoje energične in nadvse privlačne koncerne nastope. Le okoli mesec dni po nastopu na Schegenfestu bodo izdali novo ploščo.

Med glasbenimi nosilci festivala so gotovo že legendarna skupina s prostorov nekdanje skupne države, bosenska zasedba Plavi orkestar, ki so z vrhunskim pevcem in avtorjem Lošo izjemno popolarni že iz prve polovice 80-ih let, za njimi pa so tudi prepolne koncertne dvorane po vsem Balkanu in Sloveniji. Nastop bo prav gotovo posebna poslastica, saj bo to edini festival v Sloveniji, ki jih bo v poletnih mesecih in v prijetni atmosferi gostil na svojem velikem odru.

Nemška, in hkrati svetovna reggae poslastica, bo nastop energičnega in jamajški glasbi predanega Gentlemana s skupino The Evolution. Slovenijo je obiskal vsaj trikrat, ponaša pa se z nekaj izjemno uspešnimi ploščami in velikimi nagradami za svoje delo. »Priseljeni Jamajčan« Gentleman nam bo na festivalu poleg starejših uspešnic predstavil tudi letošnjo novo ploščo »New Day Down« v za poskočnost festivala primerni mešanici, ki jo sam imenuje moderni roots, in je inovativna mešanica dancehall in roots ritmov s primesmi drugih sodobnih glasbenih žanrov.

In kdo pri nas ne pozna multikulturno in multizvočno skupino Dubioza Kolektiv, ki prihaja iz BiH, in je na željo mnogih, ki so jih videli že pred dvema letoma na Schengenfestu, spet povabljena na ta »sončni« festival. Skupina letos praznuje 10. obletnico delovanja, tudi na Schengenfestu 2013!

Belgijska zasedba Triggerfinger, prihaja prvič v Slovenijo in predstavlja še enega velikega gosta iz tujine, je trenutno najbolj znana po aktualnih uspešnicah »I Follow Rivers« in »All Night Long«, rokerski »seniorji« pa so znani poznavalcem rock glasbe še iz časov, ko se niso še prebili na vrhove evropskih glasbenih lestvic in v eter največjih radijskih postaj. Obetajo pravo rock zabavo!

Lanska 30. obletnica skupine in brezkompromisen rockovski zvok s številnimi uspešnicami, pa so letos pripeljali na festival srbsko skupino Partibrejkers, ki jo poznamo tudi po skladbah, kot so “1000 godina”, “Ulični hodač”, “Prsten”, “Mesečeva kći, “Kreni prema meni”, “Zemljotres” in “Hipnotisana gomila”.

Od tujih skupin omenimo še Hladno pivo in Denis & Denis s Hrvaške ter S.A.R.S. iz Srbije. Ko se ozremo še na domače skupine, med njimi najdemo med najbolj izpostavljenimi skupine Niet, Pera Lovšina & Španske borce, Mi2 in Guštija.

Tudi tokrat še večji elektronski oder obeta neverjeten izbor vrhunskih didžejev in avtorjev, producentov. Pendulum DJ Set & Verse sta DJ in MC iz slovite drum’n’bass ekipe Pendulum, ki izvirajo iz Perta v Avstraliji. Med drugimi DJ El Hornet in MC Verse nadaljejeta s širjenjem zavesti o zasedbi po vsem svetu z nastopi v okviru Pendulum DJ Setov. V omenjeni  različici nastopata po vsem svetu, od Južne Afrike, Kanade, ZDA, Evrope, do Azije in Rusije, na srečo pa ju bomo videli tudi na letošnjem Schengenfestu.

Kdo ne pozna Davida Moralesa, ki je po 30 letih dela postal že prava didžejevska legenda. Že na začetku kariere je zaslovel s skladbo »In de Ghetto«, svojo bogato kariero pa je nadaljeval tudi kot remikser in producent za izvajalce, kot so Mariah Carey, Britney Spears, Michael Jackson, Eric Clapton in U2. Nastopal je malodane po celem svetu in še vedno je rezidentni didžej ibiškega kluba Pacha. Če naštejemo samo uspešnice nekaj zadnjih let: “How Would U Feel ’06”, “You Just Don’t Love Me”, “Holiday”, “Golden Era”, “Stay”, “Planet Called Love” in letošnjo”7 Days”.

Tudi Joachim Garraud prvi prihaja v Slovenijo in spada med tiste didžeje, ki so po dolgoletnem študiju na glasbenem konservatoriju posvetili svoje življenje elektronski glasbi predvsem kot producenti. Začel je z Laurentom Garnierjem, nadaljeval pa kot producent, remikser ali komponist za svetovno znana imena, kot so David Guetta, Jean-Michel Jarre, Paul Johnson, Deep Dish, David Bowie, OMD, Kylie Minogue, Mylène Farmer, Moby, Robbie Rivera …

ATFC aka Aydin the Funki Chile bo z Liso Millet predstavil svojo vizijo zabave ob house glasbi. Spada med prave »mash up« umetnike, zelo znan po skladbi »Bad Habbit«, medtem ko je Lisa vrhunska soul, jazz in roots vokalistka, ki se je kalila na londonski Kraljevski glasbeni akademiji. Obožuje freestyle nastope, doslej pa je v dveh desetletjih sodelovala z mnogimi dance didžeji in producenti, med njimi s Paulom Oakenfoldom, Frankiejem Knucklesom, DJ Spenom, Jamiejem Lewisom in Juanom Kiddom.

Chris Lake, škotski didžej, je v zadnjih 6 letih prepotoval svet s svojiim vrhunskimi didžej seti. S crossover uspešnicami kot so ‘Changes’, ‘La Tromba’, ‘Only One’, ‘Sundown’ in ‘If You Knew’, kot tudi s svojimi globljimi in temnejšimi elektronskimi skladbami, je Chris postal znan kot »šampijon kreativne svobode«. Tudi on prihaja prvil v Slovenijo! Na elektronskem odru pa se obeta še izbor odličnih didžejev, med njimi prihajajo Pete Jordan, Vanillaz, dekleta na visokih petkah High On Hells in drugi.

SCHENGENFEST 2013 – VEČ O FESTIVALU

Schengenfest 2013, festival zvoka, sonca in zabave, ponuja celotni program na treh odrih: letos močnem glavnem odru in elektronskem odru, kot tudi na odru na plaži. Že šesto leto zapored bo tako v najbolj vročem mesecu leta, natančneje od 2. do 4. avgusta 2013, v prekrasnem okolju ob reki Kolpi, na meji s Hrvaško v Vinici, v Krajinskem parku Kolpa, potekal že vsem znani, najbolj seksi glasbeni festival daleč naokoli! Organizator KUD Bela krajina je za letos očitno pripravil zelo bogat nabor glasbenih izvajalcev, ki tako samo potrjuje, da festival vsako leto presega svoje prej zastavljene okvirje.

Organizatorji Schengenfesta so tudi letos poskrbeli, da je program sestavljen iz aktualnih skupin in didžejev, ki imajo letos pomembne obletnice ali nove plošče, ali pa gre za starejše zasedbe, ki pa imajo zelo pomemben status. V okviru večanja festivala (tudi trije odri bodo večji in bolj dovršeni) so organizatorji vpletli nove glasbene zvrsti: reggae, drum’n’bass, teck house, dubstep in druge, seveda pa so ohranili že preizkušene ko so rock, punk, pop idr. Nabor glasbenikov in njihovo sosledje pa so organizatorji določili v časovnih okvirjih, s katerimi bodo kar se da najbolje zadovoljili okus obiskovalcev, kot tudi logično povezali različne skupine med sabo.

Tudi lanski Schengenfest je potrdil, da lahko lahko ponudi najboljše ljubiteljem različnih glasbenih zvrsti, od popa, rocka, elektronike in drugih. Temu primerno se iz leta v leto veča tudi prizorišče (in seveda odri), saj je lani zabeležil obisk že okoli 23.000 obiskovalcev v treh dneh. Kaiser Chiefs (spomin na izjemno sproščen festival so ponesli tudi na veličastni zaključek olimpijskih iger v Londonu že čez nekaj dni), Parov Stelar, Leningrad Cowboys, izbor mnogih najboljših domačih in »domačih« izvajalcev so ga lani postavili še nekaj stopničk višje od prejšnjih let. Zvest svoji lokaciji v prekrasnem okolju Krajinskega parka Kolpa v Beli krajini, ohranja svoje primarno sporočilo, ki ga v sebi nosi že vsa leta obstoja – festival zvoka, sonca in zabave!

Pretekli festivali so se vtisnili v spomin številnih glasbenikov, obiskovalcev in medijev, ki so ga označili za nekaj najbolj svežega v festivalskem smislu v Sloveniji, lani pa je še enkrat presegel ne le samega sebe. Neverjetno dobro vzdušje, kvaliteten glasbeni in ostali program ter prijaznost Belokranjcev, pripomorejo k temu, da se na festivalu počutijo odlično prav vsi. Seveda je k temu pripomogla tudi odlična organizacija kot tudi podpora medijev, seveda lokalne skupnosti in Krajinskega parka Kolpa. Organizator KUD Bela krajina bo tudi letos postregel z bogato spremljevalno animacijo, v obliki zabaviščnega parka, ki bo postavljen za vse mlade in mlade po srcu, z organizacijo športnih iger, gledaliških predstav, raznih delavnic in dogajanja na plaži: z didžeji, stand up komiki in mnogimi drugi. Namen festivala je dobra volja, oziroma kot pravijo organizatorji: to je festival zvoka, sonca in zabave.

Schengenfest

Facebook

Predprodajna mesta: TIC Bela krajina, bencinski servisi Petrola, blagajna Križank, Kompasove poslovalnice, LPP, Collegium, Alpetour, poslovalnice Big Banga, e-Študentski servisi, kioski 3DVA, blagajna Hale Tivoli …

Internetna prodaja: www.eventim.si in www.koncerti.net

Telefonska prodaja vstopnic: 01 42 05 000

 

 

Zadnje NOVICE

 • Ogenj
  • Ogenj z novo skladbo »Perce«, ki je  hibrid med praznično pesmijo in uspavanko.            Ogenj je folk rock zasedba iz hrvaške Koprivnice, njihova glasba se vedno pogosteje vrti na slovenskih radijskih postajah. Novi singel je mešanica med uspavanko in pa praznično pesmijo.Pesem je posvečena pevčevi hčerki, ki se je že rodila peresno lahka. Deklica, lahka kot pero, je
  • 17.07.2024
 • Emil Memon
  • Emil Memon – “It’s a line…”S singlom Emil najavlja izid albuma “Jacki6”, ki bo izšel avgusta 2024.   Emil Memon –  Jackie 6Emil Memon s singlom »It’s a line …« najavlja izid novega albuma, ki ga jepoimenoval Jackie 6, po Jackie 60 klubu, ki se je v preteklosti nahajal v četrti “Meat packingdistrict “ na Manhattnu v
  • 08.07.2024
 • REGINA
  • REGINA – DANES NA MMS S SREČNO ŠTEVILKO 13             Kraljica festivalov se vrača na oder MMS.  Regina bo danes stopila na oder MMS, v drugačni luči, kot ste jo vajeni. Sama pravi: »Od festivalov sem se zavestno odmaknila, a  povabilu Ferija Lainščka sem se odzvala brez razmišljanja, ker je z njim tako lepo delati in letos praznujeva 20
  • 08.07.2024
 • SZJ – Anabe
  • SZJ – Anabel na MMS-u s poletno uspešnico Bilo bi lepo .           Anabel je na letošnjem festivalu Melodije morja in sonca, ki jih je gostil portoroški Avditorij, predstavila novo poletno uspešnico ‘Bilo bi lepo’. 25-letna pevka je z ganljivo izvedbo navdušila tako občinstvo kot žirijo. 👉VIDEOSPOT SI LAHKO OGLEDATE TUKAJPesem ‘Bilo bi lepo’ pripoveduje zgodbo o ljubezni, ki
  • 08.07.2024
 • FOLK IDOLI
  • Zasavska rock zasedba se je na 43. festivalu Melodije morja in sonca predstavila s skladbo “Lejla”        Avdio – Folk idoli – LejlaFOLK IDOLI – LEJLA (DENIS HORVAT/ TADEJ PROSENC, DENIS HORVAT) Režija: TINA NOVAK Scenografija: MOJCA VILHAR Oblikovanje luči: GREGOR SMRDELJ – GRGA Oblikovanje vsebin za LED zaslone: DEN BARUCA (THENVISION) Glasbena producentka: KSENIJA KOS Mojster zvoka:
  • 08.07.2024
 • BEPOP
  • VALOVI MORJA BEPOP DEKLETA PONESLI NA 3. MESTO       Bepopovke Alenka, Ana in Tinkara so na letošnjem 43. festivalu Melodije morja in sonca navdušile z novo pesmijo, himno poletju ‘Valovi morja’. Gre za pesem s pozitivnim sporočilom, ki v sebi nosi močan poletni utrip. Pesem so močno začutili tudi poslušalci, strokovna žirija in radijske postaje ter ji namenile odlično 3. mesto. Valovi
  • 08.07.2024
 • LUKA NIŽETIĆ
  • LUKA NIŽETIĆ z novim singlom in videospotom – “Vrića sriće” razkrije pravi recept za poletno srečo.        foto: Petra Nižetić Za vroče dni nam Luka prinaša pravo nalezljivo, poletno, pozitivno, zabavno pesem ‘Vrića sriće’, ki jo je nedavno premierno predstavil na Melodijah Jadrana. Luka je na novem singlu ponovno združil moči z Branimirom in Marijem Mihaljevićem, avtorjema glasbe in besedila,
  • 06.07.2024
 • SANDRO BASTIANČIĆ
  • SANDRO BASTIANČIĆ in ‘NA RUBU SNA’!     Sandro Bastiančić – avtor fotografije; Robert KalčićReški kantavtor Sandro Bastiančić je z novim singlom ‘Na rubu sna’ še en korak bližje cilju na zadnji postaji te zgodbe – izidu  albuma z naslovom ‘Priča’.  Nova “laganica” izpod kitare Sandra Bastiančića z vokalnim pridihom Martine Majerle prinaša atmosferično balado, ki sprosti um in ga
  • 05.07.2024
 • TURISTI
  • Reški TURISTI z novim singlom“CALIFORNIA”      ‘California’ je drugi singel reških Turistov iz njihovega aktualnega studijskega dela – EP-ja “7”, na katerem so združili sedem enotnih skladb, ki skupaj z atmosfero in besedili tvorijo celoto. Vlado Simcich Vava, avtor glasbe in besedila, ki prepleta sanje in resničnost, s pesmijo poslušalcem ponuja drugačno dimenzijo zvoka, ki ponovno poudarja odličen
  • 03.07.2024
 • Zaljubljeni Dejan
  • PESEM JE PRVIČ V CELOTI NAPISAL SAM  Dejan Dogaja s svojim bendom danes predstavlja novo skladbo in videospot za pesem Obljubim. “Ta pesem je stara približno šest let. Takrat smo posneli tudi prvi demo posnetek, potem pa se iz tega ni zgodilo nič.  Vsake toliko časa sem se spomnil nanjo in jo komu pokazal, saj sem sprva želel,
  • 03.07.2024

Naslednji EVENT

 • NAXATRAS
  • Četrtek, 26.10.2023 / Gala hala Škuc KSB & Društvo Kapa predstavljata: NAXATRAS (GR)           “All alone in this place of darkness I’m all alone in this place of darkness All alone I saw you were shining like a rainbow in my heart And all alone I saw dust of red all through my eyes” 1000Mods, Nightstalker, Tuber, Villagers of Ioannina City (tudi pri
  • 06.10.2023
 • IZŠTEKANIH 30
  • Legendarna glasbena oddaja Izštekani na Valu 202 letos praznuje trideset let. Vrhunec praznovanja bo 8. junija 2023točno ob 21.00 z velekoncertom Izštekanih 30 v ljubljanskih Križankah. Oder bo ob spremljavi izvrstnega sedemnajstčlanskega benda Smrdel Brothers Collective zavzelo petnajst eminentnih glasbenih izvajalcev, ki so tako ali drugače zaznamovali Izštekane. Že dolgo razprodani koncert boste lahko spremljali
  • 05.06.2023
 • PIVO IN CVETJE
  •  NA PIVO IN CVETJE PRIHAJA BONEY M! 14. – 16. julij 2023 @ Laško Rasputin, Ma Baker, Daddy Cool, Sunny, Brown Girl in the Ring, Kalimba de Luna, Belfast, Malaika, Hooray! Hooray! It’s a Holi-Holiday, Rivers of Babylon, Gotta Go Home, Papa Chico … so le največji hiti ene najuspešnejših plesnih pop skupin vseh časov, ki se lahko
  • 20.04.2023
 • HENRY ROLLINS
  • GOOD TO SEE YOU 2023 “Spoken word” nastop               Ne zamudite edinstvenega večera z enim najpomembnejših likov glasbene zgodovine! Punk rock ikona Henry Rollins, legendarni frontman Rollins Banda in Black Flag, igralec, pisatelj, aktivist in še kaj, nam bo ob prvem obisku Kina Šiška v enem svojih nepozabnih nastopov iskreno in brez dlake na jeziku govoril prigode iz svojega
  • 03.02.2023
 • Kino Šiška
  • ALO!STARI               Da bi razumeli fenomen Alo!Stari, moramo nazaj v preteklost. V zlate čase generacije, ki je odraščala s skejti v rokah, ko so se CD-ji in kasete še presnemavali, ko je bila moderna tehnologija še v plenicah. V tistih časih je svojo popularnost in mesto v svetovnem glasbenem mainstreamu dobivala tudi muzika z imenom skejt punk.
  • 06.09.2022
 • OFFLINE FESTIVAL
  • 5. in 6. avgust 2022, ZVEZDA FESTIVALA BO MEGAZVEZDNIK @ LIL PUMP                   Slovenija bo bogatejša za največji elektronsko- hip hop obarvan festival OFFLINE FESTIVAL, ki bo sprejel več kot 10.000 glavo množico. Zvezda festivala bo mega popularni hip hop zvezdnik LIL PUMP, najbolj vroče ime novega (t)rap vala, ki ima na YouTube na milijarde ogledov. Lil Pump Offline
  • 13.06.2022
 • GET TOGETHER
  • GET TOGETHER POWERED BY I FEEL SLOVENIA 3. – 5. JUNIJ @ Park Zvezda & Kongresni Trg, LJ Slovenija bo gostila novo svetovno atrakcijo!             V Ljubljani se bo od 3. do 5. junija odvijal atraktiven dogodek svetovne serije, katerega rdeča nit bosta breakdance in urbana plesna kultura, glavna atrakcija za gledalce pa svetovno prvenstvo profesionalnih breakdance plesalcev do 18. let. – Dogodek s
  • 17.03.2022
 • 7AM V IZŠTEKANIH
  • 14. Wmarca 2022 bodo Izštekani hrupni. Slovenskonemški duo 7AM bo svoj spevni, čustveno nabiti in ostri pank razvil v povsem nove razsežnosti. Glasbo bo izvajalo šest ljudi, trem električnim kitaram bodo zoperstavili godala, akustično kitaro in klaviature, hrupu pa milino, ki je v prikriti obliki muziki 7AM ne manjka. V živo ob 20.00 na programu
  • 14.03.2022
 • CIKEL INTIMNO AVGUSTA
  • Cikel Intimno svoj program iz julijskega letnega vrta podaljšuje še v Avgust!               Štirje intimni ponedeljki z žanrsko raznolikimi kantavtorji – 2.8., 9.8., 16.8, 23.8.2021 LETNI VRT GALA HALE Prvi avgustovski ponedeljek nam bo pomagala dočakati Muzikačaka, na drugem bo zagodel in zapel svoj temačni folk Gašper Letonja, sledila bo Katja Šulc z novim albumom, posvečenem Mehiki, zaključili bomo pa
  • 28.07.2021
 • GREMO NA MORJE
  • GREMO NA MORJE SO NAJLEPŠE PESMI ŽE NAPISANE 3 fotografija: Gašper Pintarič Več kot desetletje nazaj, natančneje leta 2008 je izšel album So najlepše pesmi že napisane. Album se je s svojimi trinajstimi, modernimi priredbami slovenskih zimzelenih zasidral na prvem mestulestvice najbolj prodajanih albumov in tam ostal kar 60 tednov. Skladba Vsak je sam pa najbolj predvajana skladba
  • 15.07.2021