Music24 - All day music

PROGRAM KLUBA CHANNEL ZERO FEBRUAR 2013

www.ch0.org

 

CHANNEL ZERO FEBRUAR 2013

 

 

 

petek, 01.02. ob 23.00 – Bassline Nation vol. 9 (Re-Birth)
Drum “n” Bass” / Breaks / Electro / Freestyle / Dubstep

BEATMYTH (live / Kapa Records) (Freestyle / Breaks /Electro / DnB)
http://beatmyth.blogspot.com

www.facebook.com/BeatMyth
https://soundcloud.com/beatmyth

Nov album “Questionable Image”:

www.junodownload.com/products/questionable-image/1936407-02/?trackid=1

SPADE (Illegal Kru) (D’n’B)
www.mixcloud.com/spade
KRIS KYLVEN (Bassline Nation / Kissthesoundrecords / Fr, Fin) (DnB / Dubstep)

www.myspace.com/kylven

http://soundcloud.com/basslinenation

http://soundcloud.com/kylven

LESS THAN THREE (Slovenia loves bass) (Slo) (DubStep)
www.soundcloud.com/less-than-three

www.facebook.com/DjLessThanThree?fref=ts
www.facebook.com/SloveniaLovesBass

+ New ultra visual show by: MOLECULAR BRAIN VIOLENCE

www.facebook.com/BasslineNation
www.adrenalin.fm

www.youtube.com/user/BasslineNation

Vstopnina: 7 eur

 

ponedeljek, 04.02. ob 22.00DubLab: Gypsy side of dub

Haris Pilton, slovenski DJ, producent in MC, katerega stil lahko opišemo kot fuzijo ciganske glasbe, mešane z urbanimi beati in začinjene z vplivom reggae tradicije bo v tokratnem DUB LUB-u predstavil dub produkcijo z primesmi ciganskih ritmov in melodij.

Rastafarijansko glasbeno izročilo pomešano z romskim lahko gledamo kot na glasbeno združitev dveh ”izgubljenih” plemen (lost tribe of israel &gypsy tribe) in z medsebojnim prepletanjem ustvarja povezovalno nit za ljudi različnih kultur hkrati pa ustvarjaja unikatno glasbeno mešanico nenavadno za evropski prostor. Kako bi zvenel soundtrack če bi Rockers, Pulp Fiction & Underground združili v en film se lahko prepričate na lastna ušesa 04. februarja 2013 na Dub Lab-u.

Haris Pilton je v sodelovanju z GYPSY SOUNDSYSTEM-om konec lanskega leta izdal dvojni album – MAGIC WINERY, katerega lahko brezplačno download-ate na gypsysoundsystem.ch.

https://soundcloud.com/harispilton

ALBUM: THE MAGIC WINERY

» Double Album « 12 glasses » & «The final bottle»

 

Haris Pilton, Gypsy Sound System in Magic Winery Orkestra so združili moči pri pripravi dvojnega albuma “The Magic Winery”. Album opišejo kot prikrito mešanico tradicionalnih zvokov v sodobnem okviru, prežeto s kulturnim ozadjem vsakega od članov. Vplivov na njihovo glasbo je mnogo, njihova želja pa je vedno bila ustvarjati inovativno fuzijo. Album je sad celoletnega sodelovanja med Ljubljano in Genevo, podprtega s strastjo in z zavednostjo. Prav tako je sad sedemletnega potovanja po poteh sveta, kamor jih je gnala raznovrstna strast do glasbe. Tako se je sploh lahko junija 2012 rodil album, ki postreže s kitaro, klarinetom in violino, z buzukijem, saksofonom in trobento. Tako ni presenetljivo, da je album mešanica svetovnih zvrsti, kot so Jazz, Swing, cumbia, hip-hop, ragga, electro, jungle, dub, rock,trip hup, waltzs, tarantelle, … dobrodošli v “Magic Winery”. Na albumu lahko najdete vplive od Evrope do Bližnjega Vzhoda, proti koncu pa bolj razigrane vibracije, ki slavijo veselje do življenja – speed blues, rumba, ragga, psyche disco, tarantella, electrowaltz, Roaring Twenties land, …

www.facebook.com/dublabch0

Dubbing is a must!!!

Vstopnina: 2 eur

 

četrtek, 07.02. ob 22.00 – SHACKLETON (VB)

Shackleton – live

Octex (rx:tx) – live

Freeverse vs. Nitz (Synaptic, Krunch It!!)

Symann vs. Ulix (Elements, Synaptic)

 

Sam Shackleton – enigmatična figura britanske basovske elektronske scene, ki je leta 2005, ko je z Appleblimom ustanovil založbo Skull Disco, bil toliko “pre-dubstep”, kolikor je z zadnjimi projekti “post-dubstep”. Vedno samosvoja, izvirna Shackletonova produkcija se izmika žanrskim klišejem, prvine zgodnjega dubstepa razgrajuje in meša z vplivi “Basic Channel” dub-techna, industrijskih zvokov Throbbing Gristle in šamanskih “etno-industrial” perkusij a la Muslimgauze. Kako globokoširok je njegov spekter, kaže tudi spisek remiksov in sodelovanj, ki sega od Pincha, Ricarda Villalobosa, Kasai Allstars, Pole-a…)

Shackleton v zadnjih letih ustvarja v Berlinu, kjer je štartal lastno založbo Woe To The Septic Heart na kateri je lani izšel izjemen dvojni CD “Music For The Quiet Hour/The Drawbar Organ EPs”, ki je pristal visoko na lestvicah top 2012 v referenčnih medijih od The Wire, preko Resident Advisorja, do Pitchforka.

Prvi Shackletonov nastop pri nas bo uvedel Octexov live set, v bass-tehnoidno-eksperimentalno-eklektični maniri pa ga bodo pospremili dj seti sinaptične ekipe.

Informacije: www.kinosiska.si

Vstopnina: 10 eur / 12 eur na dan koncerta

 

petek, 08.02. ob 22.00 – Prešernov dan: VIA AD INFINITUM (Slo, Kamerun, Bolgarija)

Via Ad Infinitum je novi projekt koroškega trobentača Timoteja Kotnika. Trenutno živeč na Nizozemskem, je vodja in član več zasedb in projektov, ki uspešno koncertirajo na Nizozemskem, v Nemčiji, Belgiji, Italiji, Srbiji, Sloveniji in Turčiji. Timotej je že tekom študija v Groningenu dobil priložnost sodelovati s številnimi glasbeniki svetovnega kova, kot so Robin Eubanks, Randy Bracker, Steve Altenberg, John Abercrombie, Adam Nussbaum, Andy Hunter, Jason Palmer, Jonathan Powell, … Prav na Nizozemskem se je izoblikovala tudi osnova zasedbe, ki jo poleg Timoteja na trobenti sestavljata še kamerunski basist Benson Itoe in bolgarski bobnar Stefan Goranov. Tokrat so moči združili še s trojico slovenskih glasbenikov. Tako se jim bodo na odru pridružili še Samo Kolar na saksofonu, vibrafonist
Vid Jamnik in kitarist Jure Praper. Via Ad Infinitum je preplet glasbenih zvrsti – vse od funka, rocka, jazza pa do balkansko-arabskih ritmov – zavitih v moderno preobleko, ki poslušalca popeljejo skozi svet različnih vplivov, kultur in pogledov na glasbo.

https://soundcloud.com/timotej-kotnik/via-ad-infinitum-studio

Po koncertu glasbo predvaja Channel Zero crew / izbor od A do Ž

Vstop na koncert prost / po koncertu 2 eur

 

sobota, 09.02. ob 22.00Pustna sobota ’13

(dark & alternative 80’s, 90’s, 00’s)

TOMO

SCHEJTAN

LUDVIK

NORA BETI

Dress code: horror, zombie, gore
http://temnica.proboards.com
www.facebook.com/hellektro.official
www.myspace.com/hellektro_official

Vstopnina: 5 eur

 

ponedeljek, 11.02. ob 22.00DubLab: DOT & DubDiggerz

DOT a.k.a. Natasha Musevic je ena izmed predstavnic ženskih dubstep producentk, poleg tega pa vodi tudi svojo glasbeno založbo in DJja. Je pionirka na ženski dubstep sceni, s Subeeno a.k.a. Sabino Piamenovo sta od leta 2007 skupaj vodili v Londonu bazirano založbo Immigrant Recordings.

DOT je svojo glasbeno pot začela pri petih letih, ko je zaćela obiskovati šolo igranja klavirja. Pot jo je vodila k petju, njeno prvo sodelovanje je bilo z Ali En-om/Dalaj Eegol-om in s Srečno Mladino. Kmalu je začela producirati svoje ritme, zaljubila pa se je v drum and bass, zvok iz Londona.

V iskanju svežih zvokov se je pri osemnajstih preselila v London in se kmalu znašla na DMZ in FWD>> večerih, kar je spremenilo njeno življenje. Ko je nato dobila štipendijo Ministrstva za kulturo, ji je to omogočilo, da je lahko ostala v Londonu in začela s študijem na SAE institute, katerega je tudi uspešno zaključila leta 2008. Med njenim bivanjem v Londonu je med drugim oder delila z Dj-ji kot so Benga, D1, N-Type, Headhunter, Reso, Elemental, njene komade so že takrat vrteli Mary Anne Hobbs, Kutz, Ramadanman, L.D, Chef, …

 

www.readwritemusic.org

www.youtube.com/user/ReadWriteMusicTunes

www.readwritemusic.org

http://soundcloud.com/dotttrwm

DubDiggerz je slovenski dubstep duo, ki ga sestavljata Daniel Greenx in Mark Wild. Z nastopi sta začela lani, njune DJ sete lahko slišite predvsem po ljubljanskem klubovju; K4, Channel Zero, F club, zasledili pa ste jih lahko tudi na prvi slovenski dubstep konferenci 2012. DubDiggerz v svoje sete vključujeta predvsem trše dubstep/grime zvoke, pomešane z različnimi žanri elektronske glasbe.

Daniel Greenx, polovica dua, je sicer tudi eden bolj znanih novih slovenskih techno/tech-house producentov, ki izdaja na priznanih založbah kot so Starlight Unlimited, Neptuun City in Dirty Deluxe. Njegove remixe lahko zasledite tudi na Beatport-ovih lestvicah.

Mark Wild je v glasbenih krogih poznan tudi kot uveljavljeni grafični oblikovalec in VJ, ustvarja pa pod svojo znamko M7 Grafiks.

Daniel in Mark sta se preko skupnih hobijev in zanimanja za raznovrstno glasbo in umetnost ter predvsem ljubezni do heavy bass glasbe združila in ustanovila DubDiggerz, sinonim za njun DJ performace, ki je vedno poln presenečenj in težkih beatov.

http://soundcloud.com/daniel-greenx

www.m7grafiks.si

www.facebook.com/dublabch0

Dubbing is a must!!!

Vstopnina: 3 eur

 

torek, 12.02. ob 22.00 – Everything goes pustna edicija

V tokratni pustni ediciji Everything Goes se nam bo za reglerji pridružil mr. one and only Von Meister, tako da vas bom za pusta zabavali Von Meister, Sunneh, Jerry in Rope. Poskusili se bomo vrteti v nekih krogih pustne glasbe in podobno, tko da kak Thriller in podobnega izbora vsekakor ne bo manjkalo.

Se vidimo na pogrebu!

www.facebook.com/pages/Everything-Goes/159991577420235?fref=ts

Vstopnina: 3 eur

 

petek, 15.02. ob 23.00 – Mami’s Magic

Mami’s Magic nam v mesecu mask in pisanih maškar prinaša divje stvari, ki nam bo še dodatno popestrilo pustovanje. V goste nam tokrat prihaja ustanovitelj Wildthings Records Mark Beard, mnogim znan kot “Beardy Weardy”, ki smo imeli priložnost slišati na večih festivalih od Booma, Ozore,  Future Nature, etc. Zraven njega nam bodo večer barvali, seveda vsak z svojimi barvami, x0ipilli, mladi up naše scene; vsem nam dobro znani SkokniPaLokni, iz Pule nam pa prihaja še organizator Future Nature festivala Alen. Večer bo še posebaj barvit z ekipo Lite Motif iz Zagreba, ki bo prvič pri nas predstavila svoje psihadelične vizualizacije. Se vidimo na pisanem plesišču! Trance Trance Trance Dance

Deco-vj: Lite Motif (Hrv)

Vstopnina : 10 eur do 24h / 12 eur

 

ponedeljek, 18.01. ob 22.00 – DubLab: TRESK, DUB, RADIO ŠTUDENT!

TRESK, DUB, RADIO ŠTUDENT! je večer nekonvencionalnih dub ritmov doma na 89,3 MHz, ki jih bodo v okviru predpriprav na TRESK #4, obračuna glasbe in založništva, na posluh, ogled in pretres navzočih notranjih organov na Dub Labu ponudili sodelavci Radia Študent.

Mini live premiera: KITE ZA ELITE – eklektik d.i.y. dub pank duo (Sevnica, Ljubljana)

RŠ DJ crew: Kantriman, tozd, sanja, Cvaj

Vizualije: KaktusKaktus

www.radiostudent.si

www.facebook.com/dublabch0

Dubbing is a must!!!

Vstopnina: 2 eur

 

četrtek, 21.02. ob 21.00 – Galerija Ch0

Tokratna razstava bo malo drugačna. Predstavila se nam bo naša dolgoletna sodelavka, katere pa vi najbrž nikoli ne vidite, saj pride vedno, ko vas v klubu ni več. Gospa Milka Makivić nam bo na ogled postavila razstavo unikatnih ročno izdelanih voščilnic, ki jih izdeluje že leta. S šivanjem na katron ustvarja polno zanimivih ornamentov, čeprav sama pravi, da so ji najbližje rože vseh vrst.  Pred otvoritvijo, kot vedno, tradicionalna zatvoritev razstave, tokrat bo “zatvarjala” Maja Kocjan – Kokon: POT V VSEM.I.R..

Po otvoritvi glasba bo, vstopnine ni.

 

petek, 22.02. ob 23.00 – Tehnični pouk

Intenzivni tečaj industrijskega struženja in nemške metalurgije.

Vuka (Gumitwist, Techno Jugend)

Byn (Techno Jugend)

Nitz (Synaptic)

Schrauff (Elements, B-M)

CИHИ (Biomechanics, PZZ)

 

Vstopnina: 4 eur do 24h / 6 eur

 

ponedeljek, 25.01. ob 22.00 – DubLab: BLEND MISHKIN (Cast-a-Blast Rec, GR)

Rojen in odraščal v Atenah, producent in DJ Blend Mishkin, avtoriteta glasbenih partnerstev in koalicij ža skoraj 15 let. Njegova dela  uspejo absorbirati, zabavati in pritegniti zanimanje številnih DJ-ev in ljubiteljev kvalitetne glasbe. Od leta 1997 je izdal glasbo za založbi, kot sta Cooking/ Good Looking (UK) in Pork Recordings (UK), katere je pogosto finaliziral v studijih kot so Records Shadow (USA), Irish Moss (IR), Gamma (SE), Bstrd Boots (USA) in Rebtuz (UK).

Njegovo remix/produkcijsko sodelovanje vključuje artiste – Wax Tailor, The Hot 8 Brass Band, Mr Benn, DJ Spooky, Feature Cast, Palov, Captain Planet, Dirty Dubsters, Grant Phabao, Balkan’s HiFi in Jah Billah ter vokale – Screechy Dan, African Simba, Brother Culture, BnC, Elephant Phinix, The Kidd, MC Yinka, Taki Tsan, Natasha Atlas in Sugahspank!, vključuje pa tudi bende – Duke Abduction, The Earthbound in Tootsie Babes.

2006 je soustanovil Cast-a-Blast založbo, v katreri so svoj prostor našli artisti kot so TURNTABLE Dubbers, BNC, Palov & Mishkin, Sugahspank!, Farm Fresh, Ottawske Bros, Hidden Riddim in mnogi drugi. Ves čas pa s svojimi seti navdušuje publiko po vsej Grčiji, pogosto pa obišče tudi Budimpešto, Dunaj, Munchen, Antwerpen, London, Bristol, Manchester, Sofijo, Istanbul…. 2008 začne sodelovanje z “Mammy Hot Daddy Cool” klubskim večerom, ki se odvija v Atenah.

www.facebook.com/BlendMishkin?fref=ts

http://cast-a-blast.com

Support: Baba-K (Reggae, Dancehall)

www.facebook.com/dublabch0
Dubbing is a must!!!

Vstopnina: 3 eur

 

torek, 26.02. ob 21h – TM STEVENS & SHOCKA ZOOLOO, feat: Neil Zaza + TC Tolliver

Renomiran basist in funk legenda TM STEVENS in njegov band SHOCKA ZOOLOO (ZDA) – z Neilom Zazom na kitari in TC Tolliverjem na bobnih.

Kralj funk-metal bassa TM Stevens je s svojim fantastičnim bandom SHOCKA ZOOLOO eden najboljših basistov in izvajalcev vseh časov, prava ameriška legenda. Je institucija mogočnega zvoka bas kitare: zaslovel je kot član zasedb Jamesa Browna, igral pa tudi pri Joe Cockerju, Tini Turner, Steve Vaiju in kot redni član skupine The Pretenders. Igral je že z Madonno, Milesom Davisom, Jamesom Brownom (s komer je pel uspešnico “Living In America), Billyjem Joelom, Little Stevenom in drugimi. Velja za botra funk-basa, njegova odrska prezenca je udarna. S svojim fantastičnim groovom publiko drži v napetosti, s čudovito karizmo pa ljudi hitro osreči, zato se ti odzivajo v množicah.

Neil Zaza je mojster na melodični rock kitari. Njegove videe si je na Youtube ogledalo že več kot 2,5 milijona obiskovalcev. Delal je z Joe Satriani, Dweezil Zappo, Steve Vai, Yngwie Malmsteen ali Vinnie Moore in Steve in Mike Porcaro (Toto).

Fenomenalni TC Tolliver na bobnu je pravi »stroj«. Delal je s KISS oz. Lemmy Kilmister iz skupine Motörhead. Bil je tudi prvi bobnar zasedbe Shocka Zooloo in igral z Lonnie Liston Smithom oz. Ronnie Lawsom.

Čaka nas vrhunski „Metal-Funk Power-Groove!

www.tmstevens.com

Vstopnina: 15 eur

Možne so predhodne rezervacije na www.ch0.org.

 

četrtek, 28.02. ob 21.00 – BRO (Slo) / promocija plošče “Smoods”
Mate Brodar – BRO predstavlja nov singel z naslovom Razsta, za katerega je posnel tudi animiran videospot. V pesmi, ki govori o vsem poznani temnejši strani ljubezni, je odlična vokalistka Polona Leben tista, ki BRO-ju razstavlja srce. Teskt je BRO napisal skupaj s Trkajem, sam je posnel skoraj vse inštrumente razen bobnov, ki jih je prispevala mariborska reggae eminenca Matej Horvat Mato, Martin Janežič Buco je odigral tolkala, na violini pa jih je spremljala izvrstna violinistka Brina Nataša Zupančič.

Videospot za pesem Razsta, ki krasi BRO-jevo najnovejšo ploščo Smoods, je ročno risana animacija umetnice Andreje Završnik. Sicer krajinska arhitektka Andreja je veliko strast našla tudi v kreiranju vizualnih interpretacij glasbe. Je avtorica risane animacije za pesem Tam na koncu drevoreda, avtorja Vlada Kreslina in vizualni člen pri projektu Mediocore, s katerim so nastopili na Animateki 2010.

BRO bo 8. februarja nastopil na letošnjem Slovenskem Tednu Glasbe v Kinu Šiška. Še pred tem, pa ga lahko v živo doživite v Ravnah na Koroškem v klubu Kompleks, in sicer 1. februarja zvečer.

Končno pa bo plošča Smoods doživela tudi svoj promocijski koncert, kjer bo Mate predstavil še vse ostale pesmi z omenjene plošče. Vabljeni na ta prav poseben dogodek v četrtek, 28. februarja, v Channel Zero.

Videospot pesmi Razsta si lahko ogledate na tem linku:

http://www.youtube.com/watch?v=hQFr4jv9Ydo&feature=youtu.be

Brezplačen prenos BRO glasbe: https://www.facebook.com/matebro/app_2405167945

Uradna stran: http://matebro.si

 

 

Zadnje NOVICE

 • Ogenj
  • Ogenj z novo skladbo »Perce«, ki je  hibrid med praznično pesmijo in uspavanko.            Ogenj je folk rock zasedba iz hrvaške Koprivnice, njihova glasba se vedno pogosteje vrti na slovenskih radijskih postajah. Novi singel je mešanica med uspavanko in pa praznično pesmijo.Pesem je posvečena pevčevi hčerki, ki se je že rodila peresno lahka. Deklica, lahka kot pero, je
  • 17.07.2024
 • Emil Memon
  • Emil Memon – “It’s a line…”S singlom Emil najavlja izid albuma “Jacki6”, ki bo izšel avgusta 2024.   Emil Memon –  Jackie 6Emil Memon s singlom »It’s a line …« najavlja izid novega albuma, ki ga jepoimenoval Jackie 6, po Jackie 60 klubu, ki se je v preteklosti nahajal v četrti “Meat packingdistrict “ na Manhattnu v
  • 08.07.2024
 • REGINA
  • REGINA – DANES NA MMS S SREČNO ŠTEVILKO 13             Kraljica festivalov se vrača na oder MMS.  Regina bo danes stopila na oder MMS, v drugačni luči, kot ste jo vajeni. Sama pravi: »Od festivalov sem se zavestno odmaknila, a  povabilu Ferija Lainščka sem se odzvala brez razmišljanja, ker je z njim tako lepo delati in letos praznujeva 20
  • 08.07.2024
 • SZJ – Anabe
  • SZJ – Anabel na MMS-u s poletno uspešnico Bilo bi lepo .           Anabel je na letošnjem festivalu Melodije morja in sonca, ki jih je gostil portoroški Avditorij, predstavila novo poletno uspešnico ‘Bilo bi lepo’. 25-letna pevka je z ganljivo izvedbo navdušila tako občinstvo kot žirijo. 👉VIDEOSPOT SI LAHKO OGLEDATE TUKAJPesem ‘Bilo bi lepo’ pripoveduje zgodbo o ljubezni, ki
  • 08.07.2024
 • FOLK IDOLI
  • Zasavska rock zasedba se je na 43. festivalu Melodije morja in sonca predstavila s skladbo “Lejla”        Avdio – Folk idoli – LejlaFOLK IDOLI – LEJLA (DENIS HORVAT/ TADEJ PROSENC, DENIS HORVAT) Režija: TINA NOVAK Scenografija: MOJCA VILHAR Oblikovanje luči: GREGOR SMRDELJ – GRGA Oblikovanje vsebin za LED zaslone: DEN BARUCA (THENVISION) Glasbena producentka: KSENIJA KOS Mojster zvoka:
  • 08.07.2024
 • BEPOP
  • VALOVI MORJA BEPOP DEKLETA PONESLI NA 3. MESTO       Bepopovke Alenka, Ana in Tinkara so na letošnjem 43. festivalu Melodije morja in sonca navdušile z novo pesmijo, himno poletju ‘Valovi morja’. Gre za pesem s pozitivnim sporočilom, ki v sebi nosi močan poletni utrip. Pesem so močno začutili tudi poslušalci, strokovna žirija in radijske postaje ter ji namenile odlično 3. mesto. Valovi
  • 08.07.2024
 • LUKA NIŽETIĆ
  • LUKA NIŽETIĆ z novim singlom in videospotom – “Vrića sriće” razkrije pravi recept za poletno srečo.        foto: Petra Nižetić Za vroče dni nam Luka prinaša pravo nalezljivo, poletno, pozitivno, zabavno pesem ‘Vrića sriće’, ki jo je nedavno premierno predstavil na Melodijah Jadrana. Luka je na novem singlu ponovno združil moči z Branimirom in Marijem Mihaljevićem, avtorjema glasbe in besedila,
  • 06.07.2024
 • SANDRO BASTIANČIĆ
  • SANDRO BASTIANČIĆ in ‘NA RUBU SNA’!     Sandro Bastiančić – avtor fotografije; Robert KalčićReški kantavtor Sandro Bastiančić je z novim singlom ‘Na rubu sna’ še en korak bližje cilju na zadnji postaji te zgodbe – izidu  albuma z naslovom ‘Priča’.  Nova “laganica” izpod kitare Sandra Bastiančića z vokalnim pridihom Martine Majerle prinaša atmosferično balado, ki sprosti um in ga
  • 05.07.2024
 • TURISTI
  • Reški TURISTI z novim singlom“CALIFORNIA”      ‘California’ je drugi singel reških Turistov iz njihovega aktualnega studijskega dela – EP-ja “7”, na katerem so združili sedem enotnih skladb, ki skupaj z atmosfero in besedili tvorijo celoto. Vlado Simcich Vava, avtor glasbe in besedila, ki prepleta sanje in resničnost, s pesmijo poslušalcem ponuja drugačno dimenzijo zvoka, ki ponovno poudarja odličen
  • 03.07.2024
 • Zaljubljeni Dejan
  • PESEM JE PRVIČ V CELOTI NAPISAL SAM  Dejan Dogaja s svojim bendom danes predstavlja novo skladbo in videospot za pesem Obljubim. “Ta pesem je stara približno šest let. Takrat smo posneli tudi prvi demo posnetek, potem pa se iz tega ni zgodilo nič.  Vsake toliko časa sem se spomnil nanjo in jo komu pokazal, saj sem sprva želel,
  • 03.07.2024

Naslednji EVENT

 • NAXATRAS
  • Četrtek, 26.10.2023 / Gala hala Škuc KSB & Društvo Kapa predstavljata: NAXATRAS (GR)           “All alone in this place of darkness I’m all alone in this place of darkness All alone I saw you were shining like a rainbow in my heart And all alone I saw dust of red all through my eyes” 1000Mods, Nightstalker, Tuber, Villagers of Ioannina City (tudi pri
  • 06.10.2023
 • IZŠTEKANIH 30
  • Legendarna glasbena oddaja Izštekani na Valu 202 letos praznuje trideset let. Vrhunec praznovanja bo 8. junija 2023točno ob 21.00 z velekoncertom Izštekanih 30 v ljubljanskih Križankah. Oder bo ob spremljavi izvrstnega sedemnajstčlanskega benda Smrdel Brothers Collective zavzelo petnajst eminentnih glasbenih izvajalcev, ki so tako ali drugače zaznamovali Izštekane. Že dolgo razprodani koncert boste lahko spremljali
  • 05.06.2023
 • PIVO IN CVETJE
  •  NA PIVO IN CVETJE PRIHAJA BONEY M! 14. – 16. julij 2023 @ Laško Rasputin, Ma Baker, Daddy Cool, Sunny, Brown Girl in the Ring, Kalimba de Luna, Belfast, Malaika, Hooray! Hooray! It’s a Holi-Holiday, Rivers of Babylon, Gotta Go Home, Papa Chico … so le največji hiti ene najuspešnejših plesnih pop skupin vseh časov, ki se lahko
  • 20.04.2023
 • HENRY ROLLINS
  • GOOD TO SEE YOU 2023 “Spoken word” nastop               Ne zamudite edinstvenega večera z enim najpomembnejših likov glasbene zgodovine! Punk rock ikona Henry Rollins, legendarni frontman Rollins Banda in Black Flag, igralec, pisatelj, aktivist in še kaj, nam bo ob prvem obisku Kina Šiška v enem svojih nepozabnih nastopov iskreno in brez dlake na jeziku govoril prigode iz svojega
  • 03.02.2023
 • Kino Šiška
  • ALO!STARI               Da bi razumeli fenomen Alo!Stari, moramo nazaj v preteklost. V zlate čase generacije, ki je odraščala s skejti v rokah, ko so se CD-ji in kasete še presnemavali, ko je bila moderna tehnologija še v plenicah. V tistih časih je svojo popularnost in mesto v svetovnem glasbenem mainstreamu dobivala tudi muzika z imenom skejt punk.
  • 06.09.2022
 • OFFLINE FESTIVAL
  • 5. in 6. avgust 2022, ZVEZDA FESTIVALA BO MEGAZVEZDNIK @ LIL PUMP                   Slovenija bo bogatejša za največji elektronsko- hip hop obarvan festival OFFLINE FESTIVAL, ki bo sprejel več kot 10.000 glavo množico. Zvezda festivala bo mega popularni hip hop zvezdnik LIL PUMP, najbolj vroče ime novega (t)rap vala, ki ima na YouTube na milijarde ogledov. Lil Pump Offline
  • 13.06.2022
 • GET TOGETHER
  • GET TOGETHER POWERED BY I FEEL SLOVENIA 3. – 5. JUNIJ @ Park Zvezda & Kongresni Trg, LJ Slovenija bo gostila novo svetovno atrakcijo!             V Ljubljani se bo od 3. do 5. junija odvijal atraktiven dogodek svetovne serije, katerega rdeča nit bosta breakdance in urbana plesna kultura, glavna atrakcija za gledalce pa svetovno prvenstvo profesionalnih breakdance plesalcev do 18. let. – Dogodek s
  • 17.03.2022
 • 7AM V IZŠTEKANIH
  • 14. Wmarca 2022 bodo Izštekani hrupni. Slovenskonemški duo 7AM bo svoj spevni, čustveno nabiti in ostri pank razvil v povsem nove razsežnosti. Glasbo bo izvajalo šest ljudi, trem električnim kitaram bodo zoperstavili godala, akustično kitaro in klaviature, hrupu pa milino, ki je v prikriti obliki muziki 7AM ne manjka. V živo ob 20.00 na programu
  • 14.03.2022
 • CIKEL INTIMNO AVGUSTA
  • Cikel Intimno svoj program iz julijskega letnega vrta podaljšuje še v Avgust!               Štirje intimni ponedeljki z žanrsko raznolikimi kantavtorji – 2.8., 9.8., 16.8, 23.8.2021 LETNI VRT GALA HALE Prvi avgustovski ponedeljek nam bo pomagala dočakati Muzikačaka, na drugem bo zagodel in zapel svoj temačni folk Gašper Letonja, sledila bo Katja Šulc z novim albumom, posvečenem Mehiki, zaključili bomo pa
  • 28.07.2021
 • GREMO NA MORJE
  • GREMO NA MORJE SO NAJLEPŠE PESMI ŽE NAPISANE 3 fotografija: Gašper Pintarič Več kot desetletje nazaj, natančneje leta 2008 je izšel album So najlepše pesmi že napisane. Album se je s svojimi trinajstimi, modernimi priredbami slovenskih zimzelenih zasidral na prvem mestulestvice najbolj prodajanih albumov in tam ostal kar 60 tednov. Skladba Vsak je sam pa najbolj predvajana skladba
  • 15.07.2021