Music24 - All day music

PROGRAM KLUBA CHANNEL ZERO – oktober 2012

PONEDELJEK, 01.10. ob 22.00 – DubLab: SOPOT (BiH)

Poleg koncerta se bo s svojim DJ setom predstavil tudi Mika (frontman skupine) pod imenom KAWIAR MANGUEIRA (Drum n Bass, reggae, dubstep, ostalo…).

www.sopotproject.com

www.youtube.com/user/SopotBand/videos

www.facebook.com/pages/Sopotproject/17626047293

Dubbing is a must!!!

Vstopnina: 5 eur

www.ch0.org

PETEK, 05.10. + sobota, 06.10. – 24h Party People
Nastopajoči:

DANCE MAMBLITA, EWOK, HEXENBRUTAL, HUMAN HOST BODY, IT’S EVERYONE ELSE, KARLOVČEC/DRAŠLER TRIO, KARMAKOMA, theLIFT, LUDOVIK MATERIAL, MOVEKNOWLEDGEMENT, NAPRAVI MI DETE, NARAT, NEVEM NEVEM, NIKKI LOUDER, SPOCK STUDIOS, SREČNA MLADINA, SWEET SORROW, TOXSICK, TRUS!, VETERAN KOZMOSA, VIBESONIC JAM, XAXAXA, Y [:why], ŽIŽKA HLAČE 

Vrata: 5. 10., 22:00
Koncerti: 6. 10, 00:00 – 24:00
After: 7. 10., 01:00

www.ch0.org
http://specialka1.blogspot.si
FB dogodek: www.facebook.com/events/402620876464618


6. OKTOBRA se bo v štiriindvajsetih urah na odru kluba Channel Zero zvrstilo štiriindvajset nastopajočih. Klubski prostor bo živel cel dan, vsako polno uro, pa bo oder zavzela nova zasedba. Omenjenih štiriindvajset ur bo neke vrste enodnevni odsev aktualne raznovrstne klubske scene. Odsev vsaj dela dogajanja po klubih širom Slovenije, od soboškega MIKK-a ali pa beltinške Ambasade na vzhodu do koperskega MKSMC-ja na zahodu. Odsev raznovrstne produkcije in žanrske usmeritve, ki odseva pestrost verjetno najbolj vitalnega in predvsem raziskovalnega dela domače glasbe. Od elektronike, prek nojza, svobodne improvizacije in metala, pa vse do rocka, hip-hopa in vseh ostalih mogočih glasbenih tokov.

V predprodaji prvih 100 kart po 12€.  Dobite jih v Channel Zeru in v trgovini Madness na Trubarjevi ulici v Ljubljani.

 

PONEDELJEK, 08.10. ob 22.00 – DubLab

DUB LAB CREW (roots reggae, dub, elektro dub, heavy dub, exp)

Dub Lab je projekt, ki se razvija od leta 2005. Gre za dogodke, ki se odvijajo vsak ponedeljek v klubu Channel Zero.Ciljna publika je široka, saj dub kot posebna tonska tehnika zajema ogromen spekter vseh zvrsti glasbe.

Dubbing is a must!!!

Vstopnina: 2 eur

 

TOREK, 09.10. ob 21.00 – Dirty Skunks: JARBOE (ZDA)

Po treh letih se k nam zopet vrača Jarboe, znana predvsem po svojem ex kultnem bandu SWANS. Sodelovala je že z mnogimi znanimi glasbeniki, med drugim z Neurosis, Philom Anselmom in z Attilo Csihar. Tako kot pred tremi leti lahko zopet pričakujem noro ambientalno vokalno vzdušje te edinstvene dive.

www.myspace.com/jarboeliving

Rezervacije že potekajo prek www.dirtyskunks.org

Vstopnina: 15 eur z rezervacijo / 18 eur brez

 

PONEDELJEK, 15.10. ob 22.00 – DubLab

DJ LTCH, ARRI, DJ DADO (GOOT FOOT)

DJ LTCH, selektor in producent iz Ljubljane, ki je v lanskem letu skupaj z umetniškim tandemom son:da poskrbel za izid prve slovenske dub kompilacije Fraj.Ton Dub.
http://soundcloud.com/fraj-ton-dub

ARRI, prostem času ljubitelj glasbe predvsem basovske, drugače lučni inženir v kino šiška in profesionalni žarničar.

DJ DADO (GOOT FOOT) – OSEBNO VABILO
Občinstvu se neki nebi predstavlu kdo sm, pa kaj, pa tko.., ker sm še premlad da bi lahko spisu cel roman, sploh pa ne vem kje začet in kje končat..
Ostane nam opcija plan B, v kateri je jasna slika, kok mam stanje na računu. Že ene 2 leti mi je šlo po glavi, kje bi lahko vse rolu svojo musko (gre za set komadov, ki ji produciram sam)… DubLab se mi je zdela supr prilika, da izločm iz zbirke komade, v katerih je čutit vplive duba kot forme, čeprov gre za digitalno produkcijo v celoti, kot v tem primeru set, pa za ozkogledne nedefineran kot žanr…
Če ste prebral tud kej med vrsticami in vm je dal to apetit, te osebno vabim, zrihti se pa pritt…!!!
L.P.  DADO

www.youtube.com/watch?v=5RNiHrnvr_g&feature=share&fb_source=message

Dubbing is a must!!!

Vstopnina: 2 eur

 

TOREK, 16.10. ob 21.00 – SMALLMAN (Bolgarija), ALITHIA (Avstralija)

Smallman je ambientalna metal skupina, ki v svoj glasbeni misticizem uspešno vpleta balkansko folkloro. Kvartet deluje od leta 2001, za seboj ima dva albuma, v domači Bolgariji pa so redni gostje večjih bolgarskih festivalov, kot so naprimer Spirit of Burgas in drugi.

www.smallman-band.com

www.facebook.com/smallmanband

www.youtube.com/watch?v=jz6XrX0GmgE

 

Astralni space korovci AlithiA iz avstralskega Melbourna radi tipajo po čakrah ter spajajo zavest svojega občinstva. Njihova glasba je tako praznovanje življenja in smrti, luči in teme, reda in kaosa, rezultat pa je dokaj avtentičen zvok, ki spaja ambientalno, melodično, psihadelično, elektronsko in punk rock glasbo. Kvartet, ki s svojim poslušalstvom med živimi nastopi deli razne atmosferične in hipnotične izkušnje, deluje od leta 2004, trenutno vodilni avstralski bend „astral space core-a“ žanra pa radi

primerjajo s Pink Floyd, The Mars Volta, Envy, Nirvana, At The Drive In in Muse. AlithiA bo Europo obiskala prvič.

www.myspace.com/alithiaband

www.facebook.com/alithiaband

Vstopnina: 3 eur

 

PETEK, 19.10. ob 23.00 – Bassline Nation vol.7 

DJ’s / Visuals / Live Performance / DubStep vs Drum “n” Bass

SPADE (Illegal Kru) (d’n’b)
www.mixcloud.com/spade/
www.youtube.com/watch?v=1RqAwzH4Yn0

DOT. (Read Write Music) (Dubstep Queen)
www.youtube.com/user/ReadWriteMusicTunes
Dot mix on RBMA Radio : redbullmusicacademyradio.com/shows/3820/

CHINX (Elektrofolp) (Dubstep)
www.mixcloud.com/Chinx
www.facebook.com/chinxdubstep

GIANNI SUICIDE (Dubstep/ Dubstep Metal / Grime & Electro)

KRIS KYLVEN (Kissthesound Records) ( Dubstep / DnB)
www.myspace.com/kylven
http://soundcloud.com/basslinenation
http://soundcloud.com/kylven
+ VJ show

Vstopnina: 7 eur

 

SOBOTA, 20.10. ob 22.00 – Baba K & Dub Lab present: Swagdancehall Balkan 2012

Vabimo vas na nov promocijski dogodek na slovenski Dancehall sceni – SWAGDANCEHALL.

Ideja za organizacijo dogodka je prišla s strani Baba-K in Dub Lab crew-ja, s ciljem promocije evropskih Reggae dance skupin, še posebej slovenskih oz. s področja širše balkanske regije. Dejstvo
je, da trdo delo plesnih učiteljev in njihovih učencev s tega področja ni dovolj prezentirano v javnosti. To bi radi spremenili in slovensko publiko seznanili z dancehall plesnimi skupinami ter poskusili k učenju teh plesov privabiti čim več ljudi, saj je tak ples zelo zabaven ter vas nauči pravih plesnih gibov, ter tudi prispeva k zdravemu življenju in timski izkušnji. Na eventu bodo poleg plesnih skupin prisotni tudi Reggae/Hip-Hop DJ-ji in Mc-ji, pridite in bodite prisotni na prvem  Swagdancehall-u!

Plesne skupine iz Hrvaške in Srbije:
HOT IT UP (Hrv)
Hot It Up Dance Group so začele delovati leta 2010, ko so se združile štiri punce iz različnih delov Hrvaške, sedaj pa delujejo v Zagrebu. Mekhilla, Miss Meela, Nina Davis in Stelili so sodelovale s svojimi plesnimi nastopi na različnih eventih in festivalih na Hrvaškem (Fistt Art Fest, Femme Attack, Buena Vista Social Club, Sirup, Seasplash festival, Masters) in tudi v tujini (Da hip hop show, Francija). Koreografije sestavlja Mekhilla, plešejo pa predvsem na sodobni jamajški dancehall. Hot it up!!

GROOVE DANCE COMPANY (Srb)

www.facebook.com/groovinskull

BOOM GYALZ (Hrv)

www.facebook.com/marina.ostovic

Ob tem se bo za mikrofonom nastopil MC El Hakim.
www.facebook.com/ehakim1?ref=ts

Za dj-set pa bodo poskrbeli:
DJ-Kareem Đa-Li (Old skool hiphop)
www.facebook.com/ali.kareemabdul

DJ-GENERAL BABA-K (Reggae, Ragga, Dancehall)
www.facebook.com/SWAGDANCEHALL

Dj-Jd Passy
www.facebook.com/jdpassy?ref=ts

Dubbing is a must!!!

Vstopnina: 5 eur

PONEDELJEK, 22.10. ob 22.00 – DubLab: Bass Attack + otvoritev razstave: HI PRESSURE
Skupinska likovna razstava štiridesetih avtorjev v najmanjši galeriji Ch0.
Avtorji so akademski slikarji in ljubitelji slikanja. Večina jih prihaja iz Slovenije, nekaj izpodročja bivše Jugoslavije, eden pa celo iz Republike Južne Afrike.

Živimo v svetu pritiska na vseh ravneh bivanja, ki od nas zahteva nenehno tekmovanje s časom in prostorom. Pričujoča razstava z naslovom HI PRESSURE (pozdravljen pritisk) postavlja 40 avtorjev v najmanjšo galerijo na svetu, kjer vsak na svoj način ponuja odgovor ali samo opozarja na problem tega pritiska, ki v gneči razstavljenih del postaja hrup množice v prostoru brez izhoda.

Bass Attack:

KoLtek (RDYO DJs)
Massimo (RDYO DJs)
Freeverse (Krunch it!!, Synaptic)
Sunneh (Krunch it!!, Dub Lab)

Dubbing is a must!!!

Vstopnina: 2 eur

 

TOREK, 23.10. ob 21.00 – Preboj soške fronte

Tik pred vrati je tradicionalna bitka na ljubljanskem bojnem polju! Treba bo združiti moči in z vso silo udariti. Da pa bomo v boj odšli dobro pripravljeni, se bomo pred bitko okrepčali s sirom in fermentiranimi sladkorčki naših rojakov. Na bojišču bo poskrbljeno za živo glasbo, nastopili bodo glasbeni izvajalci iz naših koncev. Če je vojna, je vojna za vse!

Nastopajoči:

TMINSKI MADRIGALISTI

MOTHERMOUND (Tolmin)

CHAINED PISTONS (Baška grapa)

 

Preboj soške fronte je tradicionalna prireditev Kluba tolminskih študentov, katere namen je druženje tolminskih študentov, predstavitev lokalnih glasbenih skupin v prestolnici, na prireditvi pa je poskrbljeno tudi za degustacijo tolminskega sira in žganja. Letos drugič v klubu Ch0!

Vstop prost!

 

PETEK, 26.10. ob 21.00 – SOFA SURFERS (A), JELLY BELLY (Slovaška) v Kino Šiška

Vstopnina: 15 eur predprodaja / 12,00 eur (d-š-u) / 18 eur na dan koncerta

Predprodaja: www.eventim.si  in www.kinosiska.si  ter na blagajni Kina Šiška

 

PETEK, 26.10. ob 22.00 – Everything goes

Everything Goes je glasbeni večer, na katerem se zvrsti kar se da raznolika žanrska glasba, ki je ponavadi na klubskih večerih ne slišite prav velikokrat. Lahko boste slišali vse od rocka do jazza, seveda pa ne bo umanjkalo niti elektronskih ritmov od dubstepa do drum’n’bassa in hip-hopa. Za razgibavanje vratnih mišic bodo poskrbeli predstavniki metala in hardcora, z diskom bomo obiskali 70ta in 80ta, z grungem pa se bomo spomnili 90ih let. Če ste ljubitelj različnih žanrov, bo ta večer kot nalašč za vas.

Rope (Everything Goes, Sweet Sorrow)

Sunneh (Krunch it!!, DubLab)

www.facebook.com/pages/Everything-Goes/159991577420235

Vstopnina: 3 eur

 

SOBOTA, 27.10. ob 23.00 – Drum’n’bass konferenca 2012

Jesenski preporod klubske sezone bo zopet zastopalo tudi »konferenčno« snidenje vseh Slovenskih drum’n’bass kolektivov. Že četrto leto zapored bodo boben in bas  ekipe znova udarile revijalno simultanko in se ena za drugo predstavile v dveh Metelkovskih klubih – Gala hala in Channel 0. Za vse tresočih bas linij in hitrega tempa željne žurerje bo to torej prava poslastica. Pridite in podprite svoj kru!

Crews:

Female’s Cream

Brejkschnitta

Good Foot

Drumwise

Elektrofolp

Illegal kru

Illusion Art

Krunch it!!

RDYO DJs

Sinkronics

Vibe department

Vstopnina: 12 eur za oba kluba (Ch0 & Gala hala)

 

PONEDELJEK, 29.10. ob 22.00 – DubLab: Brand Nuh Sound System (F)

Selektor Bigga Slim & Operator Klcd sta člana kolektiva  Brand Nuh Sound System, ki prihaja iz v Toulusa v Franciji. Kot rezidenta sta nastopala v klubu Batofar (klub se nahaja na ladji) v Parizu in Karukera v Castresu, na drugih glasbenih festivalih, klubih in barih v Toulusu, nastopala pa sta tudi v ROG-u v Ljubljani, tokrat pa ju je pot zanesla na Dub Lab v klub Channel Zero.Osnovno vodilo jima je širjenje reggae glasbe ki jo kolekcionirata zadnjih 15 let.Vsako sobotopa imata tudi svojo oddajo na internetnem radiu „Ombilikal“ z imenom „Saturday night Jamboree“.Brand Nuh Sound System se bo predstavil s celotno paleto reggae glasbe, najodmevnejšimi jamaiškimi biser (foundation roots / early dancehall), UK digital madness (od 80-ih do današnjega britanskega duba), vse skupaj pa začinita z dub sireno domače izdelave. Vabljeni da skupaj z njima stresete svoje glave in noge.

Dubbing is a must!!!

Vstopnina: 3 eur

 

TOREK, 30.10. ob 21.00 – CORPUS CHRISTII (Por), FROSTMOON ECLIPSE (I), SOMRAK (Slo)

Uradni nastanek Somrak je zabeležen v letu 2001, a je skupina z resnejšim delovanjem pričela šele leta 2004, ko po številnih menjavah članov naposled le posname svojo prvo uradno izdajo Gathernig At the Ruins. Kasneje se skupina umakne iz odrov in luči javnosti ter v tišini posname prvenec The Abhorred Blessings, kateri izide pri ameriški založbi DTR v letu 2007. Kasneje skupina izda veliko vinilno ploščo na kateri sodeluje še s tremi slovenskimi black metal skupinami in nazadnje le posname naslednika prve plošče: The Blackwinged Serpent Crowned, ki bo letos izšla pri kultni Necroterror Records.

Naj še opomnimo, da je dan po koncertu dela prost dan (praznik) tako, da ni izgovora zakaj tega koncerta ne bi obiskali.

Vstopnina: 15 eur z rezervacijo na ch0.metal@gmail.com / 18 eur brez

 

SREDA, 31.10. ob 22.00 – Tradicionalna Halloween žurka: Bright & dark side of the 80’s

Bright side @ Gala hala: Ceki kralj!
Dark side @ Channel Zero: HellEktro ekipa (LWinter, Nora Beti, Schejtan, Tomo)

Vsako leto komaj čakamo, da se na kupu zberemo čarovnice in čarovniki ter vam zakuhamo eno žmohtno, seksi, diabolično žurko, ki ji dodamo ščepec perverznosti in kiča 80’. Naj vam domišljija pri izbiri dresscoda dela brez meja!

Na čarovniškem meniju: Nena, The Bangles, Young Gods, Duran Duran, Erasure, Skinny Puppy, Bauhaus, Laibach, Depeche Mode, Spandau Ballet, Bill Idol, Paul Young, Eurythmics, The Cure, U2, David Bowie, Yello, Queen, Madonna, Talking Heads, The Police, A-Ha, INXS , Aerosmith, The Human League….

Vstopnina: 6 eur za oba kluba

Dresscode: halloweenish!

 

Zadnje NOVICE

 • Long Dumb Voices.
  • ‘Alone’ je prvi single, ki tokrat resno naznanja dolgo pričakovani prvenec mlade ljubljanske indie rock skupine Long Dumb Voices.     Bivši klubski maratonci Radia Študent v svojem prebujanju raziskujejo občutek osamljenosti, ki ga doživljamo kljub fizični bližini drugih. Spevne kitarske linije in optimističen aranžma spremlja kontrastno temačno besedišče vsiljivih misli, katerim prepogosto pustimo, da so naše vodilo.
  • 01.03.2024
 • Perpetuum Jazzile
  • PONOVITEV JUBILEJNE EKSTAZE BO V CELJU! 15. marca izideta nov singel in video Perpetuum Jazzile           Potem ko je celo leto 2023 praznoval 40-letnico delovanja, izdal album ‘Smells Like …’ in šopek singlov, leto pa kronal s štirimi razprodanimi koncerti v Cankarjevem domu, je Perpetuum Jazzile že dobro ogret za novo serijo nastopov v Sloveniji in tujini. – Še
  • 29.02.2024
 • Siddharta X
  • Siddharta, ena največjih skupin v našem prostoru, so svoji zakladnici dodali 10. studijski album z naslovom ‘X’, ki sta ga pred nekaj meseci že napovedovali udarna ‘Prepovedana’ in baladno epska ‘1Minuta’. Naslov albuma namiguje, da so vse neznanke očitno skrite v številki 10, kar sovpada tudi s številom pesmi na albumu, ki ga je produciral
  • 29.02.2024
 • ZMELKOOW
  • Še dobro … da imamo Zmelkoow! Nova skladba in videospot ‘Še dobro’!Še dobro, da je usoda Zmelkoow namenila še nekaj časa in da se njihove črnoglede napovedi o koncu sveta niso uresničile.             Zmelkoow: Še dobro, da se dobro držijo. Foto: Tomaž PovodnikZmelkoow predstavljajo novo skladbo ‘Še dobro’. V svoji biti in osnovi je skladba skoraj ljubezenski
  • 29.02.2024
 • Victory
  • RAZHOD LEGENDARNE SKUPINE VICTORY Po 35 letih skupnega ustvarjanja se od skupine poslavlja eden od ustanovnih članov – Miki Vlahovič.             Po 35 letih nepozabnih glasbenih trenutkov, se razhaja legendarna skupina VICTORY. Od njih se namreč poslavlja eden od ustanovnih članov, Miki Vlahovič, ki trenutno intenzivno dela na svoji vedno bolj uspešni solo karieri. Razhod, kot poudarjajo, je
  • 24.02.2024
 • Dejan Krajnc
  • Dejan Dogaja ob premieri nove skladbe:  “Raketa je točno takšna, kot je bilo mojih prvih trideset let – poskočna, turbulentna, zabavna in nepozabna.” Dejan Krajnc, ki ustvarja pod umetniškim imenom Dejan Dogaja, je ob koncu prejšnjega leta dopolnil 30. rojstni dan, ki ga je praznoval v krogu prijateljev in družine. Pravi, da si boljše zabave ne bi
  • 21.02.2024
 • Paul Grem
  • Predstavljajo ‘Tam nekje’, še zadnjo skladbo z albuma ‘Luč preteklosti’       Paul Grem. Foto Arhiv izvajalca.Paul Grem so svojo skupno pot začeli v domačem Kopru pred petimi leti. Prijatelji in glasbeni ‘sodelavci’ pri različnih glasbenih projektih so združili moči in se povezali v novo zasedbo, ki je nase opozorila že s prvo skladbo Nočem plesat sam, kateri
  • 21.02.2024
 • Balladerov
  • »Kdor ne sanja, ne ustvarja, ne čuti in ne živi«, je sporočilo, ki med vrsticami najbolje opiše Balladerov novi singel. Že dobro desetletje na slovenski sceni prisotni klavirski kantavtor Balladero, ki se je z lani izdanim albumom Neon Srce podpisal pod že tri avtorske dolgometražne plošče in več kot trideset skladb, nadaljuje čvrsto bero izdanih
  • 21.02.2024
 • Luke Basija
  • Pesem Skrito v raju je trenutno ena od le dveh pesmi v slovenščini na iTUNES TOP 100 (hit med mladimi), najpogosteje predvajana pesem Luke Basija na radijih (uspešnica v najširši skupini poslušalcev) in ena najbolj iskanih skladb v Sloveniji na aplikaciji SHAZAM (naključni poslušalci aktivno iščejo naslov in izvajalca skladbe).  Skladbo streamaj TUSpomnimo kaj je Luka
  • 21.02.2024
 • SLOVENSKI BOOOM!
  • ZMAGAL V 2. POLFINALU EVROVIZIJSKEGA IZBORA V SAN MARINU Skladba ‘Dance Like This’ prihaja na radie po sobotnem finalu.   Patrik Mrak, Luka Cvetičanin in Matevž Derenda so se med več kot 750 kandidati prebili v finale tekmovanja Una voce per San Marino (Glas za San Marino), kjer se bodo pomerili tudi z zvezdniki, kot so Loredana Berte,
  • 21.02.2024

Naslednji EVENT

 • NAXATRAS
  • Četrtek, 26.10.2023 / Gala hala Škuc KSB & Društvo Kapa predstavljata: NAXATRAS (GR)           “All alone in this place of darkness I’m all alone in this place of darkness All alone I saw you were shining like a rainbow in my heart And all alone I saw dust of red all through my eyes” 1000Mods, Nightstalker, Tuber, Villagers of Ioannina City (tudi pri
  • 06.10.2023
 • IZŠTEKANIH 30
  • Legendarna glasbena oddaja Izštekani na Valu 202 letos praznuje trideset let. Vrhunec praznovanja bo 8. junija 2023točno ob 21.00 z velekoncertom Izštekanih 30 v ljubljanskih Križankah. Oder bo ob spremljavi izvrstnega sedemnajstčlanskega benda Smrdel Brothers Collective zavzelo petnajst eminentnih glasbenih izvajalcev, ki so tako ali drugače zaznamovali Izštekane. Že dolgo razprodani koncert boste lahko spremljali
  • 05.06.2023
 • PIVO IN CVETJE
  •  NA PIVO IN CVETJE PRIHAJA BONEY M! 14. – 16. julij 2023 @ Laško Rasputin, Ma Baker, Daddy Cool, Sunny, Brown Girl in the Ring, Kalimba de Luna, Belfast, Malaika, Hooray! Hooray! It’s a Holi-Holiday, Rivers of Babylon, Gotta Go Home, Papa Chico … so le največji hiti ene najuspešnejših plesnih pop skupin vseh časov, ki se lahko
  • 20.04.2023
 • HENRY ROLLINS
  • GOOD TO SEE YOU 2023 “Spoken word” nastop               Ne zamudite edinstvenega večera z enim najpomembnejših likov glasbene zgodovine! Punk rock ikona Henry Rollins, legendarni frontman Rollins Banda in Black Flag, igralec, pisatelj, aktivist in še kaj, nam bo ob prvem obisku Kina Šiška v enem svojih nepozabnih nastopov iskreno in brez dlake na jeziku govoril prigode iz svojega
  • 03.02.2023
 • Kino Šiška
  • ALO!STARI               Da bi razumeli fenomen Alo!Stari, moramo nazaj v preteklost. V zlate čase generacije, ki je odraščala s skejti v rokah, ko so se CD-ji in kasete še presnemavali, ko je bila moderna tehnologija še v plenicah. V tistih časih je svojo popularnost in mesto v svetovnem glasbenem mainstreamu dobivala tudi muzika z imenom skejt punk.
  • 06.09.2022
 • OFFLINE FESTIVAL
  • 5. in 6. avgust 2022, ZVEZDA FESTIVALA BO MEGAZVEZDNIK @ LIL PUMP                   Slovenija bo bogatejša za največji elektronsko- hip hop obarvan festival OFFLINE FESTIVAL, ki bo sprejel več kot 10.000 glavo množico. Zvezda festivala bo mega popularni hip hop zvezdnik LIL PUMP, najbolj vroče ime novega (t)rap vala, ki ima na YouTube na milijarde ogledov. Lil Pump Offline
  • 13.06.2022
 • GET TOGETHER
  • GET TOGETHER POWERED BY I FEEL SLOVENIA 3. – 5. JUNIJ @ Park Zvezda & Kongresni Trg, LJ Slovenija bo gostila novo svetovno atrakcijo!             V Ljubljani se bo od 3. do 5. junija odvijal atraktiven dogodek svetovne serije, katerega rdeča nit bosta breakdance in urbana plesna kultura, glavna atrakcija za gledalce pa svetovno prvenstvo profesionalnih breakdance plesalcev do 18. let. – Dogodek s
  • 17.03.2022
 • 7AM V IZŠTEKANIH
  • 14. Wmarca 2022 bodo Izštekani hrupni. Slovenskonemški duo 7AM bo svoj spevni, čustveno nabiti in ostri pank razvil v povsem nove razsežnosti. Glasbo bo izvajalo šest ljudi, trem električnim kitaram bodo zoperstavili godala, akustično kitaro in klaviature, hrupu pa milino, ki je v prikriti obliki muziki 7AM ne manjka. V živo ob 20.00 na programu
  • 14.03.2022
 • CIKEL INTIMNO AVGUSTA
  • Cikel Intimno svoj program iz julijskega letnega vrta podaljšuje še v Avgust!               Štirje intimni ponedeljki z žanrsko raznolikimi kantavtorji – 2.8., 9.8., 16.8, 23.8.2021 LETNI VRT GALA HALE Prvi avgustovski ponedeljek nam bo pomagala dočakati Muzikačaka, na drugem bo zagodel in zapel svoj temačni folk Gašper Letonja, sledila bo Katja Šulc z novim albumom, posvečenem Mehiki, zaključili bomo pa
  • 28.07.2021
 • GREMO NA MORJE
  • GREMO NA MORJE SO NAJLEPŠE PESMI ŽE NAPISANE 3 fotografija: Gašper Pintarič Več kot desetletje nazaj, natančneje leta 2008 je izšel album So najlepše pesmi že napisane. Album se je s svojimi trinajstimi, modernimi priredbami slovenskih zimzelenih zasidral na prvem mestulestvice najbolj prodajanih albumov in tam ostal kar 60 tednov. Skladba Vsak je sam pa najbolj predvajana skladba
  • 15.07.2021